Здравейте господа.Много пъти благодарение на форума съм разрешавал проблеми и ще се радвам ако отново стане така.Ето го и проблема:На акумулатора на Мерцедес V220 CDIW638 99г при 2000 оборота и включени къси светлини с мултимер измервам 13.5V.Когато обаче преместя плюсовата щеката на плюса на динамото получавам желаните от мен 14.4V.От измерването става ясно че плюса или има лоша връзка или...?Мерих минусовото трасе, то е ок.Искам да проследя плюсовия кабел, но е трудно!Динамото ми е отдолу а акумулатора се намира под шофьорската седалка 
Някой пускал ли е допълнителен плюс?Какво да правя?Благодаря сърдечно на отзовалите се!

Някой пускал ли е допълнителен плюс?Какво да правя?Благодаря сърдечно на отзовалите се!

.Като измервам напрежението на минусовия кабел уреда отчита 0.00V.Проблема ми е, че ми трябва канал за да проверя връзката на плюсовия кабел при стартера, но си мисля че и там ще е ок.Благодаря ти още веднъж и те моля да обясниш това "За проба опитай да вкараш плюсовото пипало до жилата директно в кербовката.
 .Като измервам напрежението на минусовия кабел уреда отчита 0.00V.Проблема ми е, че ми трябва канал за да проверя връзката на плюсовия кабел при стартера, но си мисля че и там ще е ок.Благодаря ти още веднъж и те моля да обясниш това "За проба опитай да вкараш плюсовото пипало до жилата директно в кербовката.