Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Andri01 - майстор
До колкото знам ,всички резачки/ поне/ електрическите текат по малко И моята е така. Не е от спукване.
milev5 - специалист
Обикновено се слага изгоряло масло за смазване на веригата .Най вероятно то капе.
koveslav - майстор
milev5 написа:
Обикновено се слага изгоряло масло за смазване на веригата .Най вероятно то капе.
Ако не е изгоряло течовете по-малки ли са?
milev5 - специалист
koveslav написа:
milev5 написа:
Ако не е изгоряло течовете по-малки ли са?
Не мога да кажа но при повечето които съм виждал с ДВГ си капе, но не и да тече.
Когато не се ползва също капва докато се изкапе маслото от веригата, докато не я запалиш и не нахвърля ново масло в/ху веригата .
koveslav - майстор
akreditacia написа:
Здравейте,
От няколко имам електрическа резачка Хускварна". Сега се появи леко изтичане на масло от долната страна на машината.
Може ли някой да ме посъветва как я залепя,че да не изтича маслото/ не е много,но не е приятно/
Благодаря Ви предварително
Караколев
тел 0888611103
Не дръж машината с ниво на маслото над средата на резервоара при съхранението и.Поизпразвай резервоара,ако е бил пълен и тогава я прибирай.Най-правилно е да се съхранява с празен резервоар.Когато нивото на маслото е по-високо от отвора за мазане през който го изхвърля помпата,то винаги намира начин да прокапе и при покой.

Тема "Как да залепя елрезачка Хускварна?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: