Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
juvigy - специалист
Имам една външна порта за гараж и искам да си монтирам от външната страна остри шипове. Къде мога да намеря подобно нещо или от какво може да се направят ? Имам много съседски идиотчета които ритат топки по вратата или си блъскат главите по нея и се надяват шипчетата да ги озаптят !
p.v.x - майстор
Детската игра , наистина понякога е с неприятни последици...но децата са си деца.

Това с тези шипове , е меко казано опасно...представи си ситуация , в която някое дете залитне , спъне при тази игра...какво може да се случи. :fball:
juvigy - специалист
p.v.x написа:
Детската игра , наистина понякога е с неприятни последици...но децата са си деца.

Това с тези шипове , е меко казано опасно...представи си ситуация , в която някое дете залитне , спъне при тази игра...какво може да се случи. :fball:
Освен да се поодраска малко в най лошия случай не виждам какво може да му стане на някое дете от 1см шип. Като им се спука топката 1-2 пъти и ще спрът да си играят на вратата ми.
p.v.x - майстор
juvigy написа:
p.v.x написа:

Освен да се поодраска малко в най лошия случай не виждам какво може да му стане на някое дете от 1см шип. Като им се спука топката 1-2 пъти и ще спрът да си играят на вратата ми.
Не искам да споря. Споменах го , да се има в предвид. 1см. шип , както може да одраска , така може и да прободе и око.
VLADO66 - майстор
Намажи вратата с ето това http://pharmco-shop.com/alco-alsi-silik ... p-258.html Като се овъртят един два пъти, ще им дойде акъла.
torbalan - Дървен философ
Децата могат да бъдат доста изобретателни, когато бъдат предизвикани...
juvigy - специалист
Нещо подобно ми трябва:

http://img.diytrade.com/cdimg/1356851/1 ... _Bikes.jpg

М4 или М3 тяло на болта и глава 1-2 см. Къде в БГ може да се намерят такива работи ?

Тема "Шипове за метална врата / порта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: