здравейте колеги. поздрави за отличния сайт. човек колкото и да знае винаги може да научи нещо ново. въпросът ми е следния: искам да си направя в къщи нещо като водопад. виждал съм един такъв модел,в който е направена една равнина от стъкло и водата се стича по него стои доста ефектно, особено ако отзад има и някакво преливащо осветление. ако някой може да ми помогне с някаква информация ще съм много благодарен. благодаря предварително.
Nemski написа:здравейте колеги. поздрави за отличния сайт. човек колкото и да знае винаги може да научи нещо ново. въпросът ми е следния: искам да си направя в къщи нещо като водопад. виждал съм един такъв модел,в който е направена една равнина от стъкло и водата се стича по него стои доста ефектно, особено ако отзад има и някакво преливащо осветление. ако някой може да ми помогне с някаква информация ще съм много благодарен. благодаря предварително.Отговорих на колегта в другия пост но ето и на теб:
Порови тук http://www.aqua-cor.comа за по евтино може да използваш помпа ... вт.пералня