Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
martobas - специалист
Здравейте, Колеги! Идеята ми в тема е да споделим наши проекти, които сме реализирали, или предстои да реализираме с вече стари и на пръв поглед непотребни мебели или с рецеклирани материали-дърво, пластмаса, метал и т.нат, както и интериорни решения.
Започвам аз:
Импровизирах с един повече от 30-ет годишен диван, една почти толкова стара табуретка и с един военен сандък за боеприпаси от 67-а година.
Изтарбуших целия диван-махнах старата тапицерия и стария дунапрен. Използвах основата на дивана и надграждах върху него, като за целта използвах летви заготовки ш/в/д- 10 см./1,8 см./3,50 м. Използвах лак на водна основа палисандър, дамаска в два цвята и дунапрен 8 см. Възглавниците са купени. Използвах такер. Сандъкът всъщност е сглобен от два, защото беше без капак. Отгоре фиксирах капак, а отпред направих две вратички.
Прикачен файл:
Диван.jpg
Следва да направя и един скрин....по-нататък.
Chefo77 - майстор
Човече, страхотно са се получили! Много свежо и отличаващо се!
kendal - специалист
Страхотна визия си постигнал,ще ти открадна идеята градски,останаха ми малко дъски от кофража,може да скова един такъв сандък,как мислите ако оставя бетона по тях дали няма да е по винтидж изгледа?
MamaMy - майстор
Даже и пироните недей да вадиш. Тъкмо ще се ползват за отварачки на бирата на строителния обект. На мен пък не ми хареса получения резултат, но той вкус другар няма.
martobas - специалист
MamaMy написа:
На мен пък не ми хареса получения резултат, но той вкус другар няма.
Защо? Приемам и критики.
kendal - специалист
Ма как ще ги вадя бе човек,нали направо готови платна от кофража ще ползвам :lol: ,може и един хюнебек да прасна в средата на сандъка,като се съберем на по каса бира с аверите да ни се врътка някоя кака :lol: .Дано да носи на майтап градския.
prascho - майстор
Бе немата вкус :). Дървенията се е получила страхотно, избора на дамаска е по вкус на ползвателя.... На дърво бледо зелено тича много.

Тема ""Second chance" мебели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: