Здравейте колеги скоро бях направил една къща за куче и съм я грундирал и лакирал но не съм наясно как да довърша покрива спрял съм се на битумни керемиди но хал хабер си нямам от тях как се поставят и прочия под тях слага ли се нещо друго или да се маже с нещо и накрая самите битумни керемиди гледам че са някакви парчета на около 20см на 100 см не съм сигурен За размерите така ми се стори ме са като ги гледах в бриколаж. Ще съм ви много благодарен тъй като в нета и клипове нещо не ми стана ясно
enviro написа:Здравейте колеги скоро бях направил една къща за куче и съм я грундирал и лакирал но не съм наясно как да довърша покрива спрял съм се на битумни керемиди но хал хабер си нямам от тях как се поставят и прочия под тях слага ли се нещо друго или да се маже с нещо и накрая самите битумни керемиди гледам че са някакви парчета на около 20см на 100 см не съм сигурен За размерите така ми се стори ме са като ги гледах в бриколаж. Ще съм ви много благодарен тъй като в нета и клипове нещо не ми стана ясноКой клип гледа? Покажи го! Покажи какво точно не ти стана ясно. Не е сложно и има много указания. Миналата есен направих 120 кв.м покрив сам, без да съм го правил преди и без ничия помощ. Сигурен съм, че можеш.