Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте!
Искам да монтирам таванен простор на балкона.
Готовите освен, че не са здрави, а и не ме кефят като идея.
Виждал съм фиксирани простори, хванати за тавана с дюбели.
Опитах се да ги нарисувам.
Прикачен файл:
11111111111111.jpg
11111111111111.jpg (16.11 KиБ) Видяна 4185 пъти
Моля за идеи, схеми и предложение от човек за изпълнение.
Размери 230 х 70 см
Благодаря!
Монтажник - специалист
В къщи купешкия такъв простор спокойно издържа 6бр. мокри чаршафи(може би към 30-40 кила).Хубавото е, че върви с пълна окомплектовка(разни закачалки,макарички и други дреболии) улесняваща живота :) .Не се вкарвай в приключение освен ако ще го ползвате за прана вълна или много те сърбят ръцете. :mrgreen: :mrgreen:
plamen6703 - майстор
Моя е купен от "Практикер" и вече поне 7-8 години нямам никакви грижи с него. Размера му не е с дължина на 2.30, а на 1.80 но може пък поръчков простор да е нещо по-хард или да по хай-фи и за това човека да е решил да потърси поръчково изпълнение на външният си таванен простор :)
lov - майстор
Накара ме по тъмниците да излизам и да го снимам. :-D Ето ти едно предложение от мен. Правил съм го преди около 30 години и в блока май повечето са с такива. За товароносимост доста жената отговаря :) ама като се развихри често ме вика, че не може да го вдигне сама па и аз виждам зор. А ролките свалят таман на една четвърт теглото :roll:
Предимствата са че е удобно за половинките. Можеш да си го нагласиш на удобна височина за зареждане и прибиране а като се вдигне до тавана не пречи и да се ползва терасата.

Прикачен файл

P1020860.JPG

Прикачен файл

P1020859.JPG

Прикачен файл

P1020858.JPG
Колеги много благодаря!
Не ми се иска с макари да бъде.
Някой сеща ли се какво се опитах да нарисувам?
Това е нещо като триъгълник, едната страна се използва за контра понеже е захванато на тавана.
lov - майстор
Честно казано всички видове геометрични проекции са ми познато, ама от това нищо не можах да схвана въпреки че имах желание да помогна. Снимах го не да се похваля.
Но пак те предупреждавам то не е само да го закачиш на тавана трябва да може лесно и да се борави с него. Иначе ще трябва столчета стълби а с тях стават и сакътлъци. А другия вариант е ти да простираш особенно ако половинката е доста ниска както е при мен случая. Та правил съм го и от зор. Това лято мисля да го сменя и по технически причини дето само аз си ги знам :-D ще намаля броя на теловете. :lol:

Тема "Предложение/изпълнение за външен таванен простор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: