Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
maya1 - специалист
Уместно ли е да си ушием сами щорите от плат? Дали няма да се получат петна или жълти черти от сланцето след време. Продават ли се само механизмите с които да се вдига и навива щората.?
vessianna - напреднал
Предполагам, че говориш за Римски щори :razz: Механизми се продават на доста места - предимно в специализираните магазини за пердета, дамаски и т.н.
Просто имай предвид и внимавай какъв плат ще използваш, тъй като при прането може да се свие, разпусне или посуче (деформира).

Надявам се да съм била полезна :roll:
maya1 - специалист
Може ли да се получат ролетни ако намеря механизма?. А ще го изпера предварително.. А тези модели от едно време дето се навиват с върви демоде ли са много. Най лесно ще станат . А незнам дали в малките греадове ще се намери механизъм за ролетен модел
maya1 - специалист
Molia wi kajete mi kade iam firma ot koiato moga da si poracham mehanizmite i da mi gi dostwayat do moiat grad. W silistra niama ili ne mi prodawat samostoiatelno tezi mehanizmi
georgiarg - специалист
По принцип не е ли механизма по-скъпата част от щората, защото плата след време трябва да се сменя и не би следвало да е съизмерим по цена с механизма.

Тема "щори от бял плюш" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: