Не знам дали тук е темата но миналата година с един приятел захванахме един проект за хидравлика на извънбордов двигател щото цените им като оргинални не ни харесаха от 700 до 900 лв изработката с 2-3 думи ел.хидравлична помпа от опел изгоряла скопена ползвахме моторче с редуктора от винтоверт хидравличния цилиндър е преработен хидравличен крик от микробус и се получи много добре тая година и аз смених двигателя и реших да повторя проекта но искам да попитам каква друга помпа мога да използвам която да въртя с винтоверт или моторче от чистачки размера на цилиндъра е не повече от 20 см дължина и от 3 до 5 см диаметър теглото на двигателя е около 70 кг но е на лостова система та няма кой знае какво усилие за да се вдигне
topceto написа:Не знам дали тук е темата но миналата година с един приятел захванахме един проект за хидравлика на извънбордов двигател щото цените им като оргинални не ни харесаха от 700 до 900 лв изработката с 2-3 думи ел.хидравлична помпа от опел изгоряла скопена ползвахме моторче с редуктора от винтоверт хидравличния цилиндър е преработен хидравличен крик от микробус и се получи много добре тая година и аз смених двигателя и реших да повторя проекта но искам да попитам каква друга помпа мога да използвам която да въртя с винтоверт или моторче от чистачки размера на цилиндъра е не повече от 20 см дължина и от 3 до 5 см диаметър теглото на двигателя е около 70 кг но е на лостова система та няма кой знае какво усилие за да се вдигнеГард помпа.