Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
andro440 - майстор
имам едно мб-100 -д дълга база ,в добро състояние е ,но скоро ще спирам с занаята и няма да ми трябва товарна кола ,та идеята ми е да го превърна в подвижна къщичка .Имам наблюдения ,как става и какво трябва ,но след реформата ,дали няма да имам проблеми с властите?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
andro440 написа:
.....Имам наблюдения ,как става и какво трябва ,но след реформата ,дали няма да имам проблеми с властите?
Зависи
andro440 - майстор
n_a написа:
andro440 написа:
.....Имам наблюдения ,как става и какво трябва ,но след реформата ,дали няма да имам проблеми с властите?
Зависи
благодаря за изчерпателния отговор ,,поне три москвича и две ниси съм правил на пикапи и минавах дългоочакваната комисия да ми вземе парите ,,,според майсторището от какво зависи ?//
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
От промените
шоп - майстор
Кемперите по талон се водят специални. Ще имаш проблеми и то големи. Ако излизаш от Бг или стане ПТП направо :axe:

Моя съвет е да минеш технотест и да пререгистрираш буса.
infomar
Доколкото съм запознат кандидата за кемпер след след преминаване на технотест няма никакъв проблем после да обходи целият свят. издават му се нормални документи и е свободен. Плащаш данък - моят беше 1992-ра година 2500 куб. чист дизел - около 40 лв. гражданската според кубиците... изискванията за технотеста са описани в правилата му. Виж във форума на кемперистите тези неща са описани подробно. www.kemper-club.com/forum
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
На едното му променяш конструкция, съответно и регистрация, на другото не променяш конструкция, само товариш. Та, какво искаш да му правиш на твоя?

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (71.19 KиБ) Видяна 9885 пъти

Прикачен файл

1.jpg
torbalan - Дървен философ
Дори махането на седалките е достатъчно, за да се заядат властите...

След, като ще се преправя, трябва да мине технотест.

Иначе може да стане страшно.
ilian ivanov - специалист
Андро, преди да започнеш е добре да отидеш там където правят технотест, и да питаш какви са изискванията. После в процес на работата да ходиш отвреме на време с буса и ако имат забележки ги отстраняваш.Бях ходил в Тиат -Шумен и те ми обясниха че трябва по определен начин да се захващат мебелите и т.н. В кемпер клуба има доста правени кемпери.
torbalan - Дървен философ
Това с питането е добра идея!

Тема "Как да превърнем стария бус в Кемпер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: