Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
pakumba - специалист
Здравейте,
може ли да получа съвет къде да отида в София с една рисунка с размери на няколко шкафа, като те да си направят разкроя- аз външните размери им ги давам, оттам насетне искам разкроя, да си преценят кое къде да се кантира + дупки за минификсове+ дупки за пантите да си ги сметнат къде.
Фирми бол, но в 3 опитах и навсякъде искат да им разпиша плоскостите и по-важното- не дупчат за мини фиксове и панти.
Чух от сигурен източник, че в Пловдив има фирма, която процедира по нужния ми начин, но в София изглежда ще се окаже по-трудно намирането на такава.
Основния ми проблем разбира се са дупките за пантите и за мини фиксове. Картинката е правена набързо за лична употреба, затова е и толкова аматьорска.

Прикачен файл

shkafove.png
shkafove.png (26.31 KиБ) Видяна 2866 пъти
pakumba - специалист
Не върши работа
Gnus - специалист
pakumba написа:
Не върши работа
+1
Магазинските "цехчета" обикновено не работят с материал отвън и работят само по точни размери.
Точно в хоуммакс преди няколко месеца човекът ме върна, защото дискът му бил износен и назъбвал материала и не му купували нов.
pakumba - специалист
Не им се печелят кинти, отидох с разпечатана тази картинка с готовността да попълним бланката там със служителя и да приключа- все пак те по цял ден това правят, в две фирмички си ме отпратиха директно да се върна с готова бланка. Сега, не, че е голям проблем да седна и да ги сметна, но шанса ми за грешка някъде не е малък. Отделно като ми ги тръснат готови и не искаш да дупчат за мини фикс, директно ме пращат да ги сглобявам с разните ъглови сглобки...
Та така, трябва ми фирма като й дам външните размери, да ми върне нарязани плоскости все едно от ИКЕА ги вземам и така...
Бай Гого - специалист
pakumba написа:
Не върши работа
Отиваш при момчето дето продава мебелите и питаш.
Аз си поръчах при него шкафове за кухня. Ако не са стандарти размерите ги таксуват като поръчкови.
Дупки,панти винчета,абе всичко си дават.
Чираче - майстор
Търси фирма, или майстори, които изработват мебели по поръчка по твои размери.
Gadnyara - специалист
Пробвайте в Роси. :wink:
Някога добавях стенен шкаф в една кухня и за мен остана само да закарам вкъщи, сглобя и закача на стената. Нищо свръх качествено, но стават.

Мебелист в София ще вземе поръчката за след 2-3 месеца.
pakumba - специалист
Други предложения за конкретни фирми има някой да има?
Делян - специалист
Може да пробваш тук:
Хосе
Гледам, че имат офис в Софето.
А иначе, това са много елементарни за направа шкафове и невиждам какво може да объркаш.

Тема "Разкрой + рязане и кантиране в София" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: