• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ЗДРАВЕЙТЕ ВЪПРОСНИЯ КОМПРСОР ДАЛИ ЩЕ СТАВА ЗА ИЗТОЧВОНЕ НА АВТОМОБИЛНО МАСЛО ПРЕЗ ЩЕКАТА ЗА МАСЛО. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :?:
plamen6703 - майстор
Що викаш, не можеш ли спокойно да питаш и да покажеш на снимка какъв е този хладилен компресор, ляв ли е, десен ли е... че да ти се помогне :wink:
petromaniq66 - специалист
Не може, а каква е тази глупост да се точи масло от щеката.
lov - майстор
Как каква не смеят да отвият пробката на някой таралясник, че после няма завиване. Дори плюмка и кълчища не помагат. :lol:
На скоро бях в сервиза на един приятел като изгони един такъв и му каза да си дири друг майстор. А после ми сподели че имало много такива. Даже се е напатил и ако е размазана пробката или е пробвано да се уплътнява с други неща се отказва да сменя масло. :x
sstefanov - майстор
Може, но с малко допълнителна работа.
Последна промяна от sstefanov на чет яну 09, 2020 9:29 am, променено общо 1 път.
Lisko - майстор
Може да има проблеми със зрението човека. Един мой приятел винаги и навсякъде си пише с главни букви, инак не може да ги види добре.
чет яну 09, 2020 3:46 amLisko написа:
Може да има проблеми със зрението човека. Един мой приятел винаги и навсякъде си пише с главни букви, инак не може да ги види добре.
ТОЧНО ТАКА КОЛЕГА ИМАМ ПРОБЛЕМ СЪС ЗРЕНИЕТО
lov - майстор
Щом имаш проблеми със зрението погледни си настройките на компютъра. Дори на телефоните и таблетите я има тая възможност да избереш големината на шрифта. Аз зяпам на 21" монитор но въпреки това си вдигам и мащаба на изобразяваното на екрана за всеки сайт в които ровя. Веднъж направено компа си помни това при всяко следващо отваряне. Става много лесно. Кликваш някъде върху текста на екрана. След това натискаш и задържаш бутона Ctrl и с въртене на скролера на мишката си гласиш както ти харесва. Така не само твоя текст се получава с големи букви а и всички и може да четеш без да се напрягаш.
kozl - майстор
ср яну 08, 2020 9:38 pmpetromaniq66 написа:
Не може, а каква е тази глупост да се точи масло от щеката.
Аве масово се прилага па даже и на нови МПС-та. По бързо, по лесно. И мноо ефективно да ти източат половината и новата половина -
бакшиш за мАстора.
kozl - майстор
И аз имам проблеми със зрението, ама рядко "викам" у форумо.
Сина ми настрои допълнителен HELP бутон на смъртфона като лупа е, ама по-трудно се ползва от очилите. За тва го ползувам, коги съм заборавил цайсите, а оно и тва зачести. А па се и често случва да га немам тоя недоскив, смартфон ефект, като зема та го заборавя и фоно нейде дека се не сещам къде :-D
  • 1
  • 2

Тема "ХЛАДИЛЕН КОМПРЕСОР" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: