Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
nanko - специалист
Тъй като ми трябва камък с определена форма, а такава в БГ няма ме интересува как мога да си направя сам. Някой знае ли рецептата?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Поръчваш по чертеж или вземаш един голям и си го обработваш
nanko - специалист
Къде правят по чертеж? Дай поне един производител който предлага такова нещо тук в БГ.
chapara - майстор
Камък за машина? Каква форма? Ако е за ъглошлайф, то ги има в "Бош". От там на татъка е въпроса с каква едрина? Какво искаш да шлайфаш? И куп други подробности за да ти се даде отговор който да те удовлетворява! :wink: Иначе взимаш един камък за шмиргел (брус), клякаш и жули, жули, трежули :-D
nanko - специалист
Смятам, че въпроса ми е пределно ясен. Търся рецепта с която да си правя сам камъните. И не говоря за 1-2 камъка а за масово производство. Тоест всякакви преправяния не ми вършат работа.

Иначе ми трябва за машина. Проверил съм, няма (вече) такива камъни в БГ. Трябва да се внасят.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ще се напъна да се сетя. Имаше тук една кака, търгуваше с камъните нна бг производител. Само да се сетя
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
nanko написа:
Смятам, че въпроса ми е пределно ясен. Търся рецепта с която да си правя сам камъните. И не говоря за 1-2 камъка а за масово производство. Тоест всякакви преправяния не ми вършат работа.

Иначе ми трябва за машина. Проверил съм, няма (вече) такива камъни в БГ. Трябва да се внасят.

О! Прости, че се намесих. Не знам рецептата за правене на камъци
mitko64 - майстор
Навремето имаше едни , бъбреци им викаха, премятат ми се май по мазето. Отдавна не съм виждал с такава форма, явно са пресовки, но кой ги произвеждаше не знам, още по- малко рецептата пък.

Тема "Как се прави камък за шлайфане на мозайка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: