Здравейте, имам едно питане закупих си въпросната система която е почти нова ползвана около половин година
PARADOX - SP65 + K10H + 1бр.476 + 1бр.МУК
И имам един допълнителен датчик който е DG55
Контролен панел 9-32 зони, StayD функция, 3 PGM, без комуникатор, клавиатура K10V/ H - 1 бр.
SP65 + K10V/ H
Обемен датчик пасивен инфрачервен - 1 бр.
476+
трансформатор - 1 бр.
Сирена 110 dB - 1 бр.
SOSB1
Акумулатор 12V; 4 Ah - 1 бр. Който е не работи
МУК правоъгълен самозалепващ бял/ - 1 бр.
MC21CW/ В
Метална кутия 28см х 28см х 8см С ТАМПЕР - 1 бр.
Но идея си нямам как да си я свържа и никъде не намерам информация като за начинаещ, алармата е без GSM комуникатор и няма да се свързва с Сот или поне за сега, попринцип ще искам да добавя още 2 датчика освен тези двата, и евентуално по нататък ще се сложат още 1или2 датчика на таванското, и още 3 или 4 датчкиа на първия етаж вкл и още един мук, за другата входна врата.
Разбрах само че трябва да купя 6жилен кабел, ще пусна и някоя снимка защото е отрязан кабел и вътре си има някакви парчета, от клавиатурата излиза и кабела за Мук, и този от клавиатурата ми прави впечатление че отива към датчика за движение и после нещо се преплита с неговия кабел.
Ще съм благодарен на всяка ваша помощ
PARADOX - SP65 + K10H + 1бр.476 + 1бр.МУК
И имам един допълнителен датчик който е DG55
Контролен панел 9-32 зони, StayD функция, 3 PGM, без комуникатор, клавиатура K10V/ H - 1 бр.
SP65 + K10V/ H
Обемен датчик пасивен инфрачервен - 1 бр.
476+
трансформатор - 1 бр.
Сирена 110 dB - 1 бр.
SOSB1
Акумулатор 12V; 4 Ah - 1 бр. Който е не работи
МУК правоъгълен самозалепващ бял/ - 1 бр.
MC21CW/ В
Метална кутия 28см х 28см х 8см С ТАМПЕР - 1 бр.
Но идея си нямам как да си я свържа и никъде не намерам информация като за начинаещ, алармата е без GSM комуникатор и няма да се свързва с Сот или поне за сега, попринцип ще искам да добавя още 2 датчика освен тези двата, и евентуално по нататък ще се сложат още 1или2 датчика на таванското, и още 3 или 4 датчкиа на първия етаж вкл и още един мук, за другата входна врата.
Разбрах само че трябва да купя 6жилен кабел, ще пусна и някоя снимка защото е отрязан кабел и вътре си има някакви парчета, от клавиатурата излиза и кабела за Мук, и този от клавиатурата ми прави впечатление че отива към датчика за движение и после нещо се преплита с неговия кабел.
Ще съм благодарен на всяка ваша помощ
Прикачен файл
BIG_IMG_135401271953866.jpg (50.42 KиБ) Видяна 2765 пъти
Прикачен файл
received_131929671567702.jpeg (27.38 KиБ) Видяна 2767 пъти