Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
DimIl - помощник
Здравейте, Дами и Господа!
Доста неща прочетох тук, и виждам че има страшно много полезна информация, за което благодаря на всички!
Бих искал да Ви помоля за идеи за преустройство на по-долу показания апартамент!
Благодаря, предварително!

Прикачен файл

Shema.JPG
Shema.JPG (24.01 KиБ) Видяна 3976 пъти
miroslav_kn - специалист
Аз мисля така.

Прикачен файл

shema_584.jpg
shema_584.jpg (24.65 KиБ) Видяна 3934 пъти
spec - специалист
Не мисля, че така може да стане - погледни къде е щранга.
А каква е целта - за колко хора, какво не им достига и т.н.? Може да е необходима детска, но може и голям хол?
DimIl - помощник
Най-напред, благодаря на първите отзовали се!
И сега коментар от мен.
miroslav_kn, и аз искам така, но отходния канал е много далече.
spec, целта е живеем с моето семейство - съпругата ми, 15-годишната ми дъщеря и аз.
За сега съм измислил следното:
1. Хола, след подмяна на дограма и врата и освежителен ремонт се предоставя за стопанисване на госпожицата.
2. Спалнята си остава спалня за нас.
3. Стената и прозореца на кухнята се демонтират, терасата и кухнята стават една по голяма стая/терасата е вътрешна, и заедно със стената ще прибавя към кухнята около 1,6 м/. Та тази стая да бъде дневна с кухненско обзавеждане.
Какво ще кажете?
tysonlkr - специалист
miroslav_kn написа:
Аз мисля така.
Според мен е по добре кухнята да стане всекидневна с приобщена тераса а хола да е спалня (децка) :wink:
За да преместиш кухнята в хола ще е необходимо и изместване на тръбите за вода и канал. Според мен е доста трудно да прекараш тръби за канала на голямо разстояние.
Споделям мнението от горните постове.
DimIl - помощник
Здравейте!
Май няма много идеи за моя ремонт.
Аз все пак ще споделя до къде съм в момента и какво мисля да правя занапред, а Вас моля да коментирате!
1. Дограмата е сменена - хол, спалня, дневна и терасата на хола е остъклена. /всичко е ПВЦ профил, стъклопакет 4С/
2. Стената и прозореца между кухнята и терасата са махнати = дневна.
Имам питане - кой вариант за монтаж на кухненско е по удачен, практичен и т.н. На стената към спалнята или към банята. Е ако има и други идеи, моля!
А също мисля да преместя водомера и бойлера в тоалетната.

Прикачен файл

Shema-1-3.jpg
Shema-1-3.jpg (21.72 KиБ) Видяна 3477 пъти
Георгиев - специалист
Най-добре си вържи мивката към канала в кухнята, за да нямаш проблем с размерите на тръбите, все пак тази в банята е оразмерена само за арматурите в банята.
marian1 - майстор
а пък аз виждам така: спалня, кухня и тераса - в едно и с оптични разделители става ... а хола стая.

Тема "Моля за идеи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: