Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте, моля споделете опит с шлайф машина Bosch Professional GTR 550? Интересувам се дали е съвместима само с прсхосмукачките на Bosch или може и с други? Консумативите лесно ли се намират и много скъпи ли са? Трябва ми професионално мнение, искам да купя шлайф машината за баща ми, който се занимава с този вид дейност, но искам да е изненада, за това не мога да се съветвам с него самия. 🤣😁🙃 благодаря предварително, извинявам се, ако не съм спазила някое правило на форума…
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб мар 19, 2022 4:57 pmcvetadt написа:
Здравейте, моля споделете опит с шлайф машина Bosch Professional GTR 550? Интересувам се дали е съвместима само с прсхосмукачките на Bosch или може и с други? Консумативите лесно ли се намират и много скъпи ли са? Трябва ми професионално мнение, искам да купя шлайф машината за баща ми, който се занимава с този вид дейност, но искам да е изненада, за това не мога да се съветвам с него самия. 🤣😁🙃 благодаря предварително, извинявам се, ако не съм спазила някое правило на форума…
Здравей :-) не ви познавам семейството, но никога не бих купила някому инструмент за работа. Нека е с уговорена опция за връщане/замяна или може би ваучер от магазина...
* Bosch не знам дали е удачно ...

Тема "Шлайф машина Bosch Professional" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: