Та дойде време и аз да почна ремонт в стаята си
искам да се обърна към всички маистори в този форум да ми помагат с напътствия и съвети .... искам сам да си направя ремонта на стаята си
в момента е почти празна
Така да ви кажа как стоят нещата с обстановката в нея:
стаята е не много голяма 4x3.8x2.8 измазана е след което с години е претърпяла две пръскания с варов разствор .. като 1-вия цвят е зелен след което от горе е розовият .. но явно розовият не е могал да се хване мн добре започва да се отлепя като "юфка" и познаите каква е картинката розова стая с зелени петна
За първо време мисля да сапочна обработка с телена четка или с виброшкурката (с едрозърнеста шкурка: да махна двата слоя боя да мога да стигна до основата ...след това ще следва шпакловане но за сега то в далечен план ..
ако имате някви идеи мнение предложение кое как да стане по лесно и практично на този етап ще сам благодарен ... след като подготвя терена за шпакловане пак ще се консултирам с вас
Поздрави Stereofonix

Така да ви кажа как стоят нещата с обстановката в нея:
стаята е не много голяма 4x3.8x2.8 измазана е след което с години е претърпяла две пръскания с варов разствор .. като 1-вия цвят е зелен след което от горе е розовият .. но явно розовият не е могал да се хване мн добре започва да се отлепя като "юфка" и познаите каква е картинката розова стая с зелени петна
За първо време мисля да сапочна обработка с телена четка или с виброшкурката (с едрозърнеста шкурка: да махна двата слоя боя да мога да стигна до основата ...след това ще следва шпакловане но за сега то в далечен план ..

Поздрави Stereofonix