• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
zori_ch - напреднал
Здравейте,
Може ли някой да ми помогне със схема за трикрилен гардероб - най-стандартен и лесен за изпълнение модел и нощно шкафче???Разгледах някои схеми тук, обаче нещо не мога да се ориентирам в размерите :? -нищо не се чете или не е обозначено. Ако някой може да пусне по-подробни схеми с размери ще съм безкрайно брагодарна!!!!!!! :-D
Бола - специалист
Здравей,
Аз напоследък само обещавам май....
Дай размерите на гардероба,и ако не бързаш,ще помагам
zori_ch - напреднал
Здравей Бола,
благодаря много за отговора ти!!!!!!!
За гардероба мисля, че височина 1,90 м., ширина 2,00 м. и дълбочина 0,70 или 0,80 м. - трикрилен с 3 вратички, най - елементарния модел за изпълнение, все пак аз и мъжа ми ще си го правим и да е нещо по- лесно :lol:
Ще съм ти страшно благодарна за схемата и се надявам да го направим добре :-D, а ако имаш и нещо под ръка и за н. шкафче /без претенци какъв модел/ вече ще черпя \:D/
Благодаря още веднъж!
Поздрави от мен!
Бола - специалист
Нещо много се мотая тия дни,дано не бързаш(организацията ми куца :-D )
До края на седмицата ще го начертая.....
zori_ch - напреднал
Благодаря ти много, ще чакам!
:-D
shadowman - майстор
Ето гардероб с размери като зададените от теб (почти).
Тук стигаме на височина 2400 мм, на вас ви трябва 1900, ширината е 2000 мм, но е четириклирен, вашия рамер също е 2000 мм и също трябва да стане четириклирен защото се получават четири врати по 500 мм, ако е трикрилен ще трябва да се правят врати по над 600 мм което не изглежда добре и стават тежки и ако се сложат кофти панти има вероятност да пропаднат (е, има си реглаж, но...), дълбочината е 600 мм, не е нужно повече (за дълбочина се взима мярка като сложиш едно зимно яке на закачалка и мериш).
zori_ch - напреднал
shadowman, благодаря много за отговора ти-гардероба е супер точно такова нещо искам и аз-може би си прав че е по добре четрикрилен с тези размери. Случайно да имаш представа за този гардероб какви плоскости да вземем, като размери,а ако знаеш и от къде, че нали ние сами ще си го правим......:roll:

Благодаря още веднъж!
shadowman - майстор
zori_ch написа:
shadowman, благодаря много за отговора ти-гардероба е супер точно такова нещо искам и аз-може би си прав че е по добре четрикрилен с тези размери. Случайно да имаш представа за този гардероб какви плоскости да вземем, като размери,а ако знаеш и от къде, че нали ние сами ще си го правим......:roll:

Благодаря още веднъж!
Това съм го правил аз. А пък щом ще си го правите вие ви е нужно следното. Търсите в София фирма която разкроява плоскости по размери на клиента (тази фирма би трябвало и да продава ПДЧ-та). Правите разкрой на детайлите до милиметър, трябва да се опише къде ще има кантове, трябват ви крака (ползват се нивелация защото пода ако е крив няма оправяне на вратите), трябва ви фазер за гръб, панти, дръжки, рафтоносачи, малко пирони, водачи за чекмеджета (ако ше има такива), лост и носачи за него.

Ето една http://www.newman-bg.com/bg/ в София която прави тези неща. Но не съм сигурен щото не съм от София. само още нещо да кажа, че в тази фирма трябва да идете с готови размери на детайлите, защото си мисля, че с това няма да се занимават.
zori_ch - напреднал
Благодаря ти за отговора.Гардероба е супер, а щом и сам си го правил-направо е върхът.Ще отидем до тази фирма за която казваш-разгледах и сайта и, само дето проблема е че нямаме схема, и не знам как трябва да се нарежат плоскостите, а в която и фирма да идем искат размери за рязането :? .Ако имаш чертеж по които си правил гардероба, ще съм ти много задължена и благодарна!!!!!
Мерси много за информацията!
Приятен ден! :-D
shadowman - майстор
Имай предвид, че моята работа е да правя мебели. Мога да направя това, но ми трябва време а и размерите на листовете от ПДЧ. Също така и да попитам дали вие с мъжа ти сте правили нещо подобно защото може да изглежда просто (не че е много сложно) ама си иска майстора...
  • 1
  • 2

Тема "Схема за гардероб и нощно шкафче???????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: