Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
trifon81 - помощник
Здравейте! Имам лед лента на огледалото на гърба му, но постоянно се разлепва, понеже е в кръг и има постоянно напрежение по завивките и на места се отлепва. Пробвах с двойно лепящо тиксо два вида, но пак не става. Та въпроса ми е какво мога да ползвам, за да я залепя на проблемните места? Знам, че нещо на неутрална основа трябва да е, ама другото което искам е да може се премахва безопасно, ако се наложи смяна на лентата, без да повреди гърба на огледалото. Имам пистолет за горещо лепене, но не знам пръчките силикон дали са от неутралния и дали с това ще може после евентуална смяна.
Последна промяна от trifon81 на съб дек 21, 2024 3:16 pm, променено общо 2 пъти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Амалгамата вероятно не е амалгама... Лакираш гърба на огледалото
Няма как в една равнина, в кръг, да залепиш правоъгълна лента. Или нарязваш по външния периметър или нагъваш по вътрешния
Няма как хем да не се отлепя, хем да се отлепя лесно
trifon81 - помощник
съб дек 21, 2024 1:49 pmn_a написа:
Амалгамата вероятно не е амалгама... Лакираш гърба на огледалото
Няма как в една равнина, в кръг, да залепиш правоъгълна лента. Или нарязваш по външния периметър или нагъваш по вътрешния
Няма как хем да не се отлепя, хем да се отлепя лесно
За амалгамата не знам, сигурно глупости говоря, ама тук в някоя тема го прочетох. Но за лакирането май е добра идея, ще подейства като запечатване може би. Няма как, просто искам в точките, където се отлепя а те са 2-3 макс да залепя с нещо което няма как да изтърве. А и не да се отлепя лесно, а да има как да се премахва безопасно.

Тема "Съвет за лепене върху огледало" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: