Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте,

от скоро искам да се занимавам с иузработка на сребърни бижута. Вдухновид се покрай Ютубърката Jonna Jinton. Освен това един приятел работеше за малко при [url]https:/...bg/[/url], където се занимаваше с 3D дизайна им.

Много ме кефеше идеията, че се занимава с това да измисля свои бижута, иска ми се и аз да го правя, но не знам от къде да започна, какво е нужно и въобще...
aleksnp - специалист
Като започнеш, пиши тук и аз се интересувам.
chapara - майстор
Смени първо дограмата да не духа че много се разсейваш :-D :lol:
Чапи, "нея" не я мисли- не ѝ пука!
gogo7777 - майстор
Изработването на бижута не е сложен процес, но е свързан с много специфични материали и инструменти, които хич не са евтини. Ако е само за моделиране и измисляне на модели е по-лесно.
:wink:
hidrazin - майстор
ср юни 11, 2025 2:13 pmNatalia786 написа:
...от скоро искам да се занимавам с иузработка на сребърни бижута. Вдхновид се покрай Ютубърката Jonna Jinton.

Много ме кефеше идеията, че се занимава с това да измисля свои бижута, иска ми се и аз да го правя, но не знам от къде да започна, какво е нужно и въобще...
Е как от къде да започнеш? Първо завърши основно образование. После поне средно. После по специалността със задължително чиракуване.
И те така след 10-20 години ще правиш ... нещо.
А оная Jonna Jinton е пълна тъпня и кал в ушите. Определено и трябва Ку-Ку лекар...
:partyman:

Тема "Идеи за бижута" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: