Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте,

Правя проект за ел. колелото си и имам нужда от помощ за изрязването на материала избран за кутията, а именно - стъклотекстолит 4мм. Търся някой който може да ми асистира със изрязването и сглобяването по изграден от мен модел (картонен прикачвам снимка - Кутия проект модел) и крайния резултат който трябва да се получи (приблизително създаден от AI - кутия проект AI). Кутията трябва да бъде изрязана и скрепена много здраво, защото ще носи приблизително 9-10кг батерия, така че да е и непромокаема. Снимките създадени от АИ са ориентировъчни.

Моля, ако някой може да помогне да остави контакти и цена какво би ми струвало.

Благодаря предварително.

Прикачен файл

Кутия проект модел.jpg

Прикачен файл

Кутия проект AI.jpg
Кутия проект AI.jpg (54.21 KиБ) Видяна 99 пъти
MamaMy - майстор
Имаш ли материала? Не е проблем да ти изработя кутията. Винкел има навсякъде. Нитове имам 5кг, но стъклотекстолита ми е проблемен. Нямам, а и не знам от къде мога да взема.
чет мар 19, 2026 2:55 pmMamaMy написа:
Имаш ли материала? Не е проблем да ти изработя кутията. Винкел има навсякъде. Нитове имам 5кг, но стъклотекстолита ми е проблемен. Нямам, а и не знам от къде мога да взема.
Здравейте,

Мога да намеря материала, но е по труден за работа и ми е невъзможно да го отрежа, ако не представлява проблем за направата на кутията от стъклотекстолит, мога да намеря листове 4мм дебелина
MamaMy - майстор
Какъв ти е проблема тогава? За рязането се ползва ъглошлаф.

ПП Относно закрепването на кутията към рамката, снимай голата рамка без кутията.
чет мар 19, 2026 3:16 pmMamaMy написа:
Какъв ти е проблема тогава? За рязането се ползва ъглошлаф.

ПП Относно закрепването на кутията към рамката, снимай голата рамка без кутията.
Прилагам ти снимка на колелото без батериите, където се вижда цялата.

Прикачен файл

bike.png
MamaMy - майстор
С такива снимки си я прави сам. :?
Ако те питам колко широка да бъде ще ми кажеш 4 пръста нали.

Тема "Помощ с изработка на кутия за батерия на ел.колело" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: