• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Някой занимавал ли се е с направата на билярдна маса?
Из мрежата се намира почти всичко само плота се чудя с какво да го заменя
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Stanislav написа:
С латексов матрак?
n_a написа:
Stanislav написа:
С латексов матрак?
Плота представлява плоча аспид, с латексов матрак малко скъпо ще излезе, по добре с обикновен дунапрен? :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Аспидът е достатъчно лукс, нека го заменим с нещо не толкова просто като прост дунапрен. :cool:
dimitariv1 - напреднал
еее браво.И тва ли може да се направи
W123 - специалист
Плота не ти е проблемен чак толкова.Мраморна плоскост с подхдящите рамери ще ти свърши идеална работа.Платното се намира трудно но не е невъзможно.
А бордовете от какво ще се направят,това е въпроса.
SuB^ZerO - специалист
Май е малко късно да повдигам въпроса за тази билярдна маса тъй като коментарите са доста стари , но все пак ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен. Доста време задавах всякакви въпроси на чичо Google ,но той не ми показа нито един подробен чертеж на цласическа билярдна маса ....,а уж знаел всичко...Можеби просто аз някъде бъркам. Моля ви ако някои разполага с пълен чертеж с подробни размери на всичко по масата да го качи в тази тема ...колкото по-подробен толкова по-добре.Наистина съм амбициран да си направя сам маса,но вече два дни ровя в свободното си време из интернет и не намирам нищо.
SuB^ZerO - специалист
Благодаря грифин ,но така нещо не мога да го разбера.Имам в предвит,че не съм мн добре с английския ,а до колкото рабирам в тези линкове са дадени само допуските за отклонение.Вторият линк и аз го намерих и това беше най-изчерпателната информ. която успях да намеря в нета....но на мен ми трябва сборен чертеж (колкото по сложен толкова по добре) и все пак благодаря че се отзова....Ако още някой има желание да помогне нека го направи... благодаря предварително
SuB^ZerO - специалист
Никой ли не може да ми помогне? :sad: :verzweifelt:
  • 1
  • 2

Тема "Билярдна маса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: