Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
dido_boi - специалист
Здравейте, та ето ми и по скоро въпроса. На работа ми се налага да нося доста инструменти, и като се поразрових в нета ето какво открих http://screambikes.eu/ranica-za-instrum ... -bw-1.html което според мен е доста добро но 150 лв за тази раница - е това е доста.
Та питам има ли някой идеи като от сорта "в магазинчето до нас има по евтени подобни на тези" или "аз скоро си разкроих една подобна - доста добре се получи"
skrijo - специалист
Куфър не върши ли работа .По ефтин е :!:
dido_boi - специалист
Трябва ми да е раница защото ми се налага да се катеря по стълби. Сега съм с една чанта за рамо но е доста кофти защото когато започнеш да се катериш тя винаги се изхлузва от рамото. За това мисля че е по добре раница
lubomirlz - специалист
Защо не потърсиш в някой магазин за спортни стоки някоя по-евтина раница с повечко джобове :?
Йорданов2 - специалист
Тази раница е за велосипедна подвижна работилница и ако трябва да работиш с нея на гръб, няма как да стане. Ако катеренето на стълби не е "на стълбове" може и да върши работа донякъде. Аз бих си ушил нещо като за моите инструменти - обикновено се получава от втория път що годе удачно.
velsi - Почетен майстор
dido_boi написа:
...Сега съм с една чанта за рамо но е доста кофти защото когато започнеш да се катериш тя винаги се изхлузва от рамото...
Ако си ходил в казармата и си виждал торбите на противогазите сигурно ще се сетиш, че имаха един ремък, който се препасваше през кръста и когато бягаш торбата не те бие по задника и не ти пада от рамото. Мисля, че това е твоето решение. Така или иначе ти си свикнал с твоята си чанта. По-добре мисли как да я модифицираш, така че да е максимално функционална.
Iwell - напреднал
Аз съм с най-обикновенна ученическа раница и съм много доволен вече 2 година я нося и не е мръднала а таже доста, струвваше около 30 лв.Жената я купи от магазин за чанти. :-D Доста прилича на раницата от линка.
Takezo Sensey - модератор
Виж и по риболовните (ловните) магазини .
:idea:

Тема "Раница за инструменти ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: