Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
mario-borisov - специалист
Здравейте, на стъклата на буса ми се опитах да залепя фолйо, но нестана хубаво, сатана на едни черти, сега как да го махна и как да залепя друго, но да се залепи по-хубаво, имам предвид да няма черти по него и т.н. ?
shotik - майстор
Във форуми съм чел ,че се напръсква стъклото с вода и дори със водносапунен разтвор ,слага се фолиото и с парцал или гумено валяче се притиска към стъклото за да се залепи и да не стават черти и мехури.Аз не съм го правил.
rusev - специалист
Изкарването на въздуха става и със стъргалка за лед.
но как да махна старото фолйо
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Със стъргане.
Според правилата на българския език, след съгласна се пише "ьо", а след гласна буква, "йо". Отделно, че фолИо, се произнася и пише с "и".
А относно чертите. Да не са от реотана на отоплението?
дайте още идей плс
Стефан - майстор
mario-borisov написа:
дайте още идей плс
Идеи може и да се намерят, но с това "Й" просто изби рибата, мариЙо. Аз определено се дразня от неграмотност, не знам за другите. Също така не отговарям и на хора, които не са си попълнили профила.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
mario-borisov написа:
дайте още идей плс
Бе какви идеи? Идея е нова мисъл.... човекът ти каза ТЕХНОЛОГИЯТА за полагане на фолио. Друг начин няма!
romanpm - майстор
Фолио се полага отлично във вода като я избутваш с ракел - нещо като гумена широка шпатола , но стъклото бе хоризонтално! Правил съм го стотици пъти и няма бръчки и въздух . :)
nightmare - помощник
Лепил съм фолИо :-D по кухненски шкафове,и се получиха балончета,тия балончета просто ги надупчваш с карфица и притискаш добре... дупчици не си личат,успех !

Тема "Фолйо на стъклата !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: