Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Какво да правя с това чудо?
При ремонта на банята я изнесоха на двора и никой от мъжете в къщи не иска да се занимава с нея и явно ще си остане там.
Не съм фенка на фонтаните, но ако може да ми помогнете с някаква друга идея, ще съм Ви много признателна.
masteradmin - майстор
заровия в двора и ето ти водоем :)
masterval - майстор
Адаша "Админ" е прав, в кв. Лозенец имаше в един двор такава вана, в която се живееха две гъски. Голяма атракция беше, като минавах там с кучето си птичар :-D .
А иначе, само им кажи на мъжете, че тежи 115 килограма, на бегом ще я занесат където трябва... И бавно ще се приберат по-късно :-D
griffin - майстор
Вариант е да я направиш цветарник при нас на двора тъщата беше сложила старата вана и саксии вътре на разни пънчета ама циганите я откраднаха :-) така че я обезопаси ако ще я ползваш иначе ако си я оставиш ей така в двора току виж след месец два ваната си пуснала крака и отлетяла за вторични суровини сама :-)
За гъски не съм се сещала :lol: , а и ВИП съседите са перманентно изнервени и спят до пладне.
Представям си реакцията им :-D , след като преди месец охраната им стреля от терасите по един ранобуден, напорист кълвач, който беше открил нещо интересно по кората на дърво в двора им.
Явно, ще разчитам само на това - по-скоро да поникнат крака на старата вана :lol: .
masteradmin написа:
заровия в двора и ето ти водоем :)
Екзотика с водни лилии , комари и жаби. :-D
vihren - помощник
Зарови я до половината на подходящо място и я наптлни с пръс. Насей си подправки или си направи цветарник.
Изображение

Тема "Идеи за стара чугунена вана?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: