Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
сестричката - помощник
Има ли мъже които простират,или на мен така
ми се струва???
По-добре си купете по 1 сушилник и си го ползвайте когато
се наложи/вертикален примерно/.
vladtod - специалист
сестричката написа:
ми се струва???
Не съди по твоя мъж за нас :!:
sasooooooooo - "специалист"
вземи си кака да те отрака
Изпробвано е и не е вярно :-D
100% съгласен с vladtod.
Харалампи - специалист
сестричката написа:
ми се струва???

Аз простирах преди да сложа новия простор. Просто хората от които купихме апартамента бяха много високи и го бяха вдигнали. Всеки път се чудех дали няма да ми теглят един бой гневни комшии от отсрещния блок :lol:
rockwall - майстор
..................
Последна промяна от rockwall на вт мар 17, 2009 11:25 pm, променено общо 1 път.
Master_Kenobi - V.I.P.
rockwall написа:
...а че някой е писал ПРОСТОР в речника - явно се е чудил накрая кво да пише
А ти това в качеството си какъв го прецени, че е така?! :?
В качеството си на някакъв капацитет по въпроса? Оторизирана инстанция? :? Или просто в качеството си на отявлен форумец? (Да не казвам друго определение...)

Любопитно ми е просто...
Master_Kenobi - V.I.P.
Защо заяждане!? Въпросът ми се струва логичен, щом поставяш под съмнение официалните речници. Сигурно имаш по-достоверни източници или самият ти си по-. Знам ли? :? За това и питам.
Какъв се явяваш на българския език, че имаш куража (или нахалството) да оспорваш речници?
БориславМ - специалист
Ползвам простир за таван от 5-6 години. Още не се е счупил, провиснал или нещо друго. Всяка пръчка поема до 3кг пране, общо 15 кг. Една пералня 5кг сухо пране, след центрофугиране на 5-600 оборота излиза на 12кг мокро пране и не може да го претоварите. Дълги чаршафи се простират на две пръчки едновременно, на хармоника, и висят колкото другото пране. Много удобни са за работа - простираш без да се надигаш на пръсти( особено по-ниските домакини), а после прането виси под тавана и не ти пречи да минаваш по балкона. За одеала ползвам 2-3 пръчки едновременно, а килимите ги давам на автомивка и не се занимавам с глупости. :idea: Телове и въжета за простиране се препоръчват за тъщи и свекърви, заедно със столче и мократераса :wink:
mmetodiev - специалист
Е то тъкмо затова е "простор", защото позволява на въображението ти да се разпростре отвъд споменатите елементи на жена ти.
Извинявай, че започвам веднага на "ти", но просто влязох веднага в линията ти, защото и аз съм женен отдавна.

Тема "сгъваем простир" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: