• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
rockwall - майстор
само да не си забравиш шампоана

Прикачен файл

WMachineBcroft_450x328.jpg
WMachineBcroft_450x328.jpg (33.45 KиБ) Видяна 6845 пъти
toni0511 - напреднал
vpa написа:
Едно питане.
Имам пералня Хувър модел H 60AT SY. Може ли да вкарвам вода с 40 градуса. Дали ще й пречи нещо?
Значи човека пита дали има проблем,ако ВКАРА предварително затоплена/не използва нагревател на пералня/ до 40 градуса вода.
Отговор - НЕ няма да й пречи
chapara - майстор
Дайте аргументи ,не си чешете езиците де :roll:
moriak1 - помощник
Хувър обикновенно си имат 2 входа за вода(не като другите перални продавани у нас)за студена и топла вода!Аз съм с такава,не,че използвам втория вход.Той програматора си върши работата за температурата.
Последна промяна от moriak1 на пет авг 07, 2009 3:18 pm, променено общо 1 път.
toni0511 - напреднал
chapara написа:
На пералната 40 С няма да й навредят по никакъв начин , тъй като е предвидено да се ползва с температура до 60 С :wink:
chapara - майстор
toni0511 написа:
chapara написа:
На пералната 40 С няма да й навредят по никакъв начин , тъй като е предвидено да се ползва с температура до 60 С :wink:
И кой е казал ,че ще са постоянни 40 градуса,ТЕЦа ти подава в апартамента 50 градуса.
toni0511 - напреднал
chapara написа:
toni0511 написа:
chapara написа:
И кой е казал ,че ще са постоянни 40 градуса,ТЕЦа ти подава в апартамента 50 градуса.
:irre: :irre: :irre:
Еклектик - специалист
40 градуса не пречи на пералнята, след като има режив на пране 90, но погледни входящия маркуч - там обикновено е отбелязана оптималната температура , обикновено 25 градуса. Така че проблемът по-скоро е в това, че маркучът по-бързо ще се износи и понеже е подложен на известно налягане - 0.6 бара, в един момен може да протече.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за ПЕРАЛНЯ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: