Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Трябва да обзавеждам малко жилище и площта е крайно недостатъчна. Едно възможно решение е сгъваеми мебели- поне за кухненски столове, маси, само че не намирам къде се правят или продават такива. Ще съм благодарна за инфо, както и за практични идеи за подобно "измъчено" обзавеждане.
Delty - помощник
Сгъваеми столове има навсякъде - в малки мебелни магазинчета (има доста на нехаресваната от мен улица Пиротска), в големи такива (например Айко), в Бриколаж, в Практикер. Има дървени, пластмасови, метални...
Svet 10x- видях предложението. А иначе добре знам, че сгъваеми мебели се продават, обаче в повечето случаи изглеждат грозно и са обикновено в два типа- социалистическа мебел или квартално кафене. Нямам предвид такова обзавеждане. Идеята ми е да си направя едно малко бижу с много съвременен интериор, а не да скупчвам мебели от кол и въже. Трябват ми мебели истински трансформери- готови или във вид на идея, за да си ги поръчвам, което май е по- добрият вариант. Сигурна съм, че съм виждала сайтове с такива решения, но сега когато ми трябва нещо не ги откривам, а пък и тук са се събрали хора с вкус и идеи, на които смятам да разчитам....така, че всичко добро по темата приемам с благодарности.

Тема "Сгъваеми мебели в BG има ли и къде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: