Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
ivan_petkov2 - помощник
Избий и преналепи отново. Ако не можеш сам извикай пак майстор ха ха ха. Но този път някой истински.
mcm - специалист
Имах подобен проблем, стари фуги пропускащи към съседната стая, също почти нямаше разстояние между тях. Изстъргах старите остатъци от фугата и фугирах със Ceresit CE40 Aquastatic, след като изсъхна минах цялата повърхност със Ceresit CT10 и проблема с влагата изчезна.
mladenvasilev - специалист
по глупава тема не бях чел. като няма фуга , какво от това.. голям проблем го изкарахте..Мухъла си е мухъл, какво общо има с фугата малка ли е голяма ли е..
ktamara - специалист
Във всяка една по-голяма железария я има тая лента. Лепи се върху плочките. Има леко изрязване на материала на мястото на сгъвката. Но аз лично не бих я ползвал (загрозява). Успех.
професионал - специалист
Здравейте,аз също мисля че проблема е във вентилацията и финиша на тавана,а колкото до "cerezit"-и той мухлясва-може би най сигурното решение би било да се импрегнира вече готовата фуга.
hailo - специалист
zingiber написа:
През фугата избиваше вода и ПО ВЪНШНИТЕ СТЕНИ СЕ ПОЯВИ МУХЪЛ.Както и да е.След като трима майстори ми отказаха съдействие с флексчето изрязах долната част на плочките.После с фугиращо на Церезит минах.Обърнах внимание и на тръбата под мивката.Минах със силикон около нея,защото доста вода просмукваше и оттам и влизаше под плочките.Минах със силикон и около тоал.чиния.След първото къпане се убедих,че и нивелацията ми е...Но,каквото-такова...Това не може да се опрами.Иначе ми е странно как всички реват,че е криза пък аз се молих на майсторите,а те...Явно гладът все още не е достатъчно силен.
Докато има скапаняци като теб ще има и гладни скапаняци като тези които са ти правили банята ,за каквото си платил това са ти направили и защото сигурно са били много гладни са се съгласили на това което си им предложил като цена,къде ще ходят нали са гладни . :lol: Търси вината в себеси а не в майсторите които са ти отказали те не са били от онези гладните паласпурници.
И НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ РЕШИЛ ПРОБЛЕМА ТОЙ ТЕПЪРВА ЩЕ ТИ НАПОМНЯ ЗА СЕБЕСИ
k_yakov - напреднал
Ама, че объщение. "Скапаняци", явно не си бил в добро настроение когато си писал този пост. На голяма част на потребителите на частни услуги им се е случвало да не получат качеството, за което са си платили. Иначе нямаше да има napravisam.bg. Да не мислите, че само тук са "измамниците", в Западна Европа надценките им са по 400-500% за дребни неща. Трябва да си му на главата, и да знаеш какво трябва да свърши, че иначе жална ти майка. Това е маото мнение, на квалифицираните майстори и хората, който уважават парите на клиентите си евала им правя, готов съм да им оставя 10-15% бонус от уговорената цена, когато са го направили както трябва. Има едно голямо, НО АКО СА НЕКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИТЕ МАЙСТОРА КАКВО ДА СТОРИ. Дори да си поръчал маркови материали може да са залежали и т.н.
EDI - майстор
Аз до сега не съм го видял да е в настроение :lol:
fearblood - напреднал
Това което си написал за долната фуга е пълна глупост,и съм на 100% сигурен че мухала и проблема с плочките не идва от нея.Майсторът ти е бил керлив.

CE 40 Aquastatic
Гъвкава аквастатична фугираща смес за фуги с ширина до 8 mm

Свойства
• гъвкава
• водоотблъскваща – аквастатичен ефект
• устойчива на замърсяване и надраскване
• идеално гладка
• запазва трайно цвета си
• за употреба над подово отопление
• отлични работни параметри

Тема "Ужас!"Майстор" в дома!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: