• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
lov - майстор
bulhomes2 написа:
Тия в Ловеч им пратих факс да ми направят подпрозоречните камъни. Не стига, че на големите прозорци като нямали дълги ги рязали да си ги снаждам (без да ме питат дали искам естествено), ами и като почнах да ги лепя се оказа, че и на ширина са малки. Булката дето приема поръчката се объркала и сега вместо хубав цял подпрозоречен камък, за какъвто съм си платил, имам такъв разделен на 4...
Ами с булката се оправяй сам струва си занимавката. :lol:
А и май като си я видал за съвсем друго си мислел а не за поръчката :?
bulhomes2 - майстор
lov написа:
Ами с булката се оправяй сам струва си занимавката. :lol:
А и май като си я видал за съвсем друго си мислел а не за поръчката :?
Познавам я отпреди, тъй че хич не ме е впечатлила [-X :evil:
lov - майстор
То зависи на коя си попаднал разликата обаче не е голяма. Ама на крива ракета космоса им пречел. [-X ](*,)
bulhomes2 - майстор
Така е. Аз съм кривия...
andonis - напреднал
Не мога да разбера как хората купуват изкуствени гранити......
от 20 години имам цех за естествени мрамори и гранити и не мога да се начудя за какво ги взимат тези изкствени имитации,при условие че има естествени гранити от 50 лв м2
,една фаска на м.л е 4 лв,един отвор за мивка е 20 лв,и като го сумирате е по евтино в пъти от изкуствената имитация.Единствената полза за нас от бранша е ,че все по често подменяме тези плотове с естествени материали,като използваме стария плот за шаблон :-D .При естествените гранити единствено трябва да се внимава с китаиските,защото поемат и наи малко трябва да се запечатат.А цветове господ дал.....
lov - майстор
bulhomes2 написа:
Така е. Аз съм кривия...
Спамя ама не се сдържах като видях аватарчето. =D>
bulhomes2 - майстор
От форума е - има ги готови..
Моят плот е от гранит и го прави една Софийска фирма. Много съм доволна. Тел. им е: 0898 56 45 39 - Николай Миндалов.
romanpm - майстор
13-годишен плот от гранит имам , не е мръднал :supz:
darakchiev - специалист
За Варна фирма Юнит Интериор. Някой може ли да обясни как може да се направи разлика между изкуствен и естествен гранит.
  • 1
  • 2

Тема "Плот за кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: