Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
velsi - Почетен майстор
bayan написа:
е и аз смятам че са най доброто просто не разбирам защо има разлика в един артикул от различни заводи
И аз не знам, но по-скоро разликата не е в заводите, а в това за къде е предназначена стоката. Или може би от вносителя. Давам пример: есента си купих клавиатура. Logitech, черна, много ми хареса. Бутоните се движат едно такова мазно, не се чуват, перфектна. Занесох я в къщи, много доволен. По едно време се загледах, надписите се различават. Порових из Нета и се оказа, че клавиатурата е с подредба на турски. Иначе кирилица си има. Викам си ще я връщам. И понеже имам още един компютър отивам първо в Техномаркет да купя още една. Намирам същия модел, пипнах го - клавишите други. Едни такива клатят се, прищракват, абе отврат. Нищо общо. Взех я, но се отказах да връщам турската. Ползвам си я и много и се кефя, но ме изуми разликата в качеството при един и същ продукт.
koba - специалист
Само на мене ли ми прави впечатление, че е забранено да се полива с вода от водопровода.... :mrgreen:
bayan - специалист
koba написа:
Само на мене ли ми прави впечатление, че е забранено да се полива с вода от водопровода.... :mrgreen:

не само ама доматите с водоструйка направо за пюре
batkotony - специалист
velsi написа:
Армагедон написа:
За мен е класна.... на цената от 100 лв си струва. Ползвам я както казах ( писах ) за лични нужди, единствения недостатък е твърдия привод към пистолета..... труден за навиване. Мод. ти за тези кинти каква алтернатива предлагаш ?!
Аз нищо не предлагам. Купих я воден от доброто име на марката. И в един хубав ден просто протече. Гаранцията свършила. За разлика от тебе обаче аз я ползвам веднъж на 3 месеца. Отворих и гледам всичко освен мотора от пластмаса. И на едно място се сцепила и тече. Гадна пластмаса, която не се лепи нито с лепило, нито с разтапяне. И сега така си седи, работи, но тече.
Същата работа и при мен...С тази разлика ,че имам и обяснение за случката-просто я забравих зимата с вода.Та един съвет от мен-преди зимното застудяване просто пуснете водоструйката да поработи "на сухо" ,без да е захранена с вода,около 10-тина секунди,като през това време я държите с щуцерите надолу.Същото се отнася и за шланга високо налягане-вдигнете високо ръкохватката и натиснете спусъка ,за да може да излезе водата от маркуча.Наскоро мой приятел си купи нова водоструйка заради същата повреда в шланга...
Армагедон - специалист
И от мен съвет ( дано не прекаляваме ) задължително филтър за песъчинките - на мен ми се видя скъп и си направих от филтърче за чешмите. На хоби клас дюзите не са метални.... При пускане, махайте накрайника, така по -бърсо се обезвъздушава и турбината не се товари. Дано съм бил полезен.
rum_sz - специалист
Кой ,бързи връзки са най- добри?
kuger - майстор
koba написа:
Ако ми носиш вода, няма проблем :finga: :finga:
ZMeyGorianin - майстор
Абе я да си е...ът и т.н. След като си плащам водата ще я правя каквото си искам :finga: Ако ми е кеф ще я пусна да тече в канала 2 дена и после ще дам 200 лв. щото съм пич :supz: . Аман от забрани! Забрана за пушене, забрана да вдигаш плътна ограда повече от 60см., разрешение да си построиш кенеф или барака, забрана за това разрешение за онова и всичко това в собствения ти имот- ай сиктир както казват англичаните :-D Утре ще забранят да чукам жена си в сряда щото от Европейския съюз не давали :evil:
Колкото по темата- на мене също ми протече водоструйката с незнайна марка и цвъкаше като лейка. Като я разглобих се оказа, че са скъсани едни 'О' рингове под клапанчетата- струват стотинки. Така, че не бързайте да ги бракувате!
joro_vn - специалист
Преди да стегнете бързите връзки към пластмасов маркуч го потопете за малко в гореща вода да омекне.
smlxl - специалист
joro_vn написа:
Преди да стегнете бързите връзки към пластмасов маркуч го потопете за малко в гореща вода да омекне.
...или направо си купете мек, който е сто пъти по-удобен за употреба!

Тема "въпрос за водоструйка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: