lz1wvm написа:И защо мислиш,че застрахователната компания е най-сигурния вариант.Ами защото живея в България / за съжаление / ... и бих предпочел застраховката пред тези брави .... Колко пари би ми струвала една такава брава ? Ето направете ми 1 оферта с доставка,монтаж,гаранция и т.н. за 1 врата става въпрос .../ колко пари би била смяната на сензорния дислпей с нов в следсвие на счупване, колко време би отнела смяната...защото съм сигурен че ако установя в 18 часа че някой се е опитал да влезе с взлом и е счупил цялата комуникационна конзола която командва отключването като звънна във фирмата или няма никой да вдигне защото работят до 17 или ако някой ми вдигне ще ми каже е ще дойдат техници от 3 до 5 работни дни най-рано защото такава е политиката на фирмата или нещо подобно, и аз какво правя в тоя случай ?!? Отивам на хотел за по 20-30 лв на денонощие защото не мога да си вляза в къщи... И какво става в крайна сметка ? Ако не съм ясен мога да се дообоснова с още малко смятане и аргументи защо така мисля но след като ми дадете оферта за стойността на цялата система