Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
sporttaxi - помощник
VLADO66 ТВОЯТА ИДЕЯ МИ СЕ СТРУВА ДОБРА....
VLADO66 - майстор
Конструкцията за циментфазера се прави от по-дебели профили.
schuldiner - майстор
VLADO66 написа:
Конструкцията за циментфазера се прави от по-дебели профили.
И покривче трябва да носи тая конструкция, поне така разбрах. Според мен метални носещи конструкции, колкото и неотговорни да изглеждат, не са за направисам.
stivemaster - майстор
Никакъв проблем не са ,ако имаш проблем с проста конструкция от кух профил не участваш в такива форуми ами направо си търсиш фирма да ти я изпълни.
Макар че според мен може да се ползва и профил за сухо строителство UA 100 примерно за да се избегне заваръчна работа на височина.При всички случай това не е за начинаещи и ако не притежаваш някои сръчности няма да се получи.
Като компромис ,ако покрива е лек (не става ясно дали покрива на терасата трябва да е по сериозно топлоизолиран -"топъл") може да се размине с конструкция за сухо строителство ,гипсофазер отвън ,вата поне 100мм ,гипскартон отвътре.
можеш да я направиш с дървена конст. става бързо и красиво.ще издаржи и дограма и гипсофазер и каквото искаш :roll:
VLADO66 - майстор
Дървената конструкция ако не е обработена суха има свойството да измята и ще нацепи фабричните фуги.
не знам дали не е късно, но разбрах, че Итонг правят безплатни обучения в петък и събота тази седмица. Аз ще отида да питам за моя ремонт, виждам че и вие имате разни въпроси така че реших да се включа с тази идея. все пак е безплатно :-D :party: http://www.ytong.bg/bg/content/News_1781.php
jekasus - майстор
gosho_g написа:
Пак има безплатни обучения на YTONG. Тази година са на 06 и 07 април (петък и събота) в София.
Желаещите могат да се регистрират и да получат повече информация на сайта http://www.ytong.bg или на телефон 02/ 819 33 43.

Обученията ще се провеждат в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София. Вход свободен. Всеки заинтересован може да избере кога да посети обучението спрямо свободното си време. Дати:петък 06.04.2012 г. от 13:00 ч. и събота 07.04.2012 г. от 09:00 ч.
gosho_g написа:
не знам дали не е късно, но разбрах, че Итонг правят безплатни обучения в петък и събота тази седмица. Аз ще отида да питам за моя ремонт, виждам че и вие имате разни въпроси така че реших да се включа с тази идея. все пак е безплатно :-D :party: http://www.ytong.bg/bg/content/News_1781.php
Двата поста на Гошо, май му викат - продуктовото позициониране :-D
stivemaster - майстор
Еми да шанаджия ,ако мине.Ако пък има друга държава дето да пробуташ автоклавен газобетон за външна зирария и особено с дебелини използвани за компенсации или запълване на фуги , декорации и т.н. , върху които да цопнеш дограма и ако може да е на шестнадесетия етаж (ако някой не знае вятъра над 30м височина е 7-8 пъти по силен отколкото на повърхността).
да, пристрастен съм, признавам, защото харесвам продуктите им, а и все пак обучението ми се струва полезно :)

Тема "Моля за съвет за тераса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: