Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
masteradmin - майстор
Мини кухня практично решение за офиси и други помещения.

ИзображениеИзображениеИзображение
masteradmin - майстор
Идеини витражи за кухненски вратички:
Вратички
Гост
Bihte li mi kazali ot kade moje da se zakupi tazi minikuhnq ...i na kakwa cena ?...Blagodarq predwaritelno !
masteradmin - майстор
Няма ги в България. Нали сайта е направи сам...
Ев
Може ли някой да обясни как се правят витражи, подобни на тези за кухненските вратички, pls? Въобще възможно ли е да се изпълни по метода "направи си сам" и какви материали, инструменти и технология се изискват?
popoci - специалист
Ев написа:
Може ли някой да обясни как се правят витражи, подобни на тези за кухненските вратички, pls? Въобще възможно ли е да се изпълни по метода "направи си сам" и какви материали, инструменти и технология се изискват?
Ami originalnija nachin e s olovni ramki koito sledvat konturite na stuklata. Tova e skup i precizen variant . Po lesen nachin e s lepene na cvetni stukleni parcheta varho prozrachno (matirano) stuklo. Polzva se bezcvetno lepilo , kato e jelatelno cvetnite parcheta da sa matirani za da ne lichi lepiloto. A nai-prost variant e sus cvetni folia. Vajno e da imash predvaritelno na hartija chertej ili skica s proekta na vitraja.
Ima i edin sravnitelno nov variant - slivane na stuklo. Cvetnite parcheta se redjat varho prozrachnnija list stuklo i posle se "pekat" v specialna kamera. Stukloto zapochva da se topi i da se sliva s bazata. Ama e skupichko de, ne e za "napravi si sam" , osven ako ne ti e zanajat.

Тема "Мини кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: