Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
brainstorm - напреднал
Според мен варианта е един шмиргел за 40 лв и да си ги остържеш докато паснат.
За конкретния случай май това ще е по-удачен вариант.
Но ми беше интересно за самата машинка .. дали качеството на оригинала се отличава съществено от нещо на половин цена?
velsi - Почетен майстор
Не знам какво е качеството при другите марки, но аз имам оригинала и според мене си заслужава парите. Когато си направих CNC машината въпросният Дремел беше първият ми шпиндел. Случвало се е да го оставя да работи без прекъсване по 20 часа! Справи се, макар да не е предвиден за такова натоварване.
brainstorm - напреднал
Проблема е решен :)
DIN-562 + 1 мин. с шкурка по ъглите ... ще взема една машинка и ще впрегна жената да ми произведе 200.бр :D

Прикачен файл

DIY T-Slot Nut.jpg
jekasus - майстор
brainstorm написа:
ще взема една машинка и ще впрегна жената да ми произведе 200.бр :D
С какво ще я излъжеш :? :lol:
stiv1961 - майстор
Мдааа, остава да кажеш ,,благодаря на всички, които решиха моя проблем" :-D Успех с договарянето с жената :-D
brainstorm - напреднал
Няма да се лъжеме ... плащам по 30 ст. на гайка :lol:

И разбира се .. благодаря на всички за помоща! :partyman:
MrMurdjo - майстор
brainstorm написа:
Знам ги и двете фирми .. режат глави с цените.
Този профил при тях е около 17лв на метър а зглобките няма да ги коментирам :D

Моя профил го поръчах от Хид-Тек на 6.5лв метъра ... идеален е за всякакви видове конструкции от фрези до кутии за PC (само да намеря евтини гайки :)))
Всъщност продават се и под формата на лего: Lubic
Отидох на сайта на турската фирма, но никъде не видях да предлагат такива профили. Можеш ли да дадеш повече информация има ли и кой ги продава у нас.
brainstorm - напреднал
Ето каталога който ми изпратиха от ХидТек в Пловдив.

BULGARIA - PLODVIV
Address Karlovsko Shose, 16A 4000 Plovdiv-Bulgaria
Telephone : + 359 32 941 963
E-mail : hid-tek@hid-tek.net

Профилите всъщност са на фирмата: http://www.canaluminyum.com.tr/

За този тип профил мисля, че това ще е най-ниската цена която може да се намери в БГ.
Хубавото е, че и при малки количества пак доставят.

Аз си взех около 30м .. нарязаха ми ги безплатно по размери и ми ги пратиха към София по Еконт.
TechnoKom - помощник
Здравейте!
Попаднах на темата и въпреки, че въпросът е решен бих искал да постна линк към нашите профили, крепежи и аксесоари към тях: http://www.technokom.bg/catalog/view/43/
Надявам се информацията да ви е полезна.
marmoz - специалист
Да се постна и аз,че си падам алуминиев маняк току виж и на мен нещо ми е прищракало да си модифицирам :)

Тема "Крепежни елементи за Т-канален алуминиев профил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: