• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
painmaster - помощник
THT написа:
Точно натам са насочени мислите ми, но за съжаление не мога да намеря кой да ми го изработи. Отговарят ми, че механизмите са прекалено скъпи, пък и явно на мебелистите не им се занимава с творчество. :? Ако познавате някой на територията на София, който се наема да направи нещо от типа на показаните в този сайт легла: http://www.thewallbedworkshop.com/wallbed9.htm , моля пишете :)
За съжаление не съм от София, а и ме съмнява че малък производител/майстор ще му се занимава, както казваш с творчество. Принципа е че трябва да загуби твърде много време през което ще нареже 2 - 3 кухни иначе, а не може да ти вземе пари.

Иначе може да ти препоръчам 1-2 мебелни фирми, които до момента не съм чул да кажат, че нещо не могат да го направят, но първо са твърде скъпи и второ не съм сигурен че ще се хванат за 1 легло.
THT
В Бургас ли са :roll: :) :-D

Имам връзки в този град, щото... :)

Иначе, намерих няколко места, където продават такива легла. За съжаление, дизайнът им е покрусяващ, а цената - над 800 лв.
Намерих и механизми. С газов амортисьор са около 700 лв, а с пружина - около 300. Имам и мебелист под ръка (макар и не професионалист), така че варианти излизат.

Сега, ако някой може да ме посъветва, кой от амортисьорите да избера... :? Заслужава ли си разликата в цената? И двата механизма са на Хефеле. :roll:
  • 1
  • 2

Тема "Тристаен на 48 кв.м.?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: