Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
msbrico - помощник
Хахахахаахахаххаахах обаче е мама, едиснтвено люлеенето го успокоява като пищи от коликите.

Повярвайте ми, побърквам се вече!!! :cry: :cry: :cry:
VLADO66 - майстор
Пищи от коликите щото след хранене трябва да му помогнете да се уригне-гушкате го право и леко го потупвате по гръбчето докато се уригне.Люлеенето ще е вредно преди всичко за вас щото то не е тъпо,ще свикне,ще се кефи и за щяло и нещяло ще врещи ище се видите в чудо
msbrico - помощник
VLADO66 написа:
Пищи от коликите щото след хранене трябва да му помогнете да се уригне-гушкате го право и леко го потупвате по гръбчето докато се уригне.Люлеенето ще е вредно преди всичко за вас щото то не е тъпо,ще свикне,ще се кефи и за щяло и нещяло ще врещи ище се видите в чудо
ю

Вече 3 месеца е така.
На мен ли ще ми обясняваш какво да правя?
Твоята диплома за лекар къде е? Всички лекари казват че люляйки детето се успокоява най-лесно и приятно за него, когато го боли стомахчето.
Причината е че 9 месеца е било така в корема на майка си, а другата е че вестибуларния апарат-(няма как да свикне)- не функционира както при нас - за това прохождат повечето деца към 1 годинка.
Хвани почети малко, роди едно дете и бъди с него по 24 часа и ако не можеш да дадеш съвет на въпроса, който съм задала изобщо не се хаби.
msbrico - помощник
colyo написа:
http://www.youtube.com/watch?v=MMVUSgC3ULk

Мерси, гледах го това няма как да стане, защото при нас в случая е легло/люлка и аз го люлям по 2 часа за да може да поспи при положение че е плакал 1,5 ч.
За това всичко е подготвено с чистачките, но брат ми не знае какъв адаптор или трансформатор е нужен, защото на електромотрчето на чистачките не пише ампеража :)
VLADO66 - майстор
Изгледал съм две деца по гореописания начин/ама не само съм ги гледал/ :wink:
msbrico - помощник
VLADO66 написа:
Изгледал съм две деца по гореописания начин/ама не само съм ги гледал/ :wink:
Живи и здрави да са ти, но когато виждаш нещо което може да ти помогне се хващаш за него като удавник за сламка.

Sorry ако съм била рязка, но вече съм доста изнервена от тези колики, не са от неправилно хранене, от не уригване и масажи му правя и чайче от копър; капки какво ли не, но единствено бял шум и люлеене в комбинация го успокояват.
ivanovbg - майстор
Универсално люлеещо приспособление+ други екстри е ... баба :-D Пък и да ти кажа, ако издържиш още месец и ... свикваш.

Възможно ли е тези колики да са от храната? Сменете млякото, нощем само вода... Количеството също може да му е много или малко. То за майките децата все не ядат, но... Такива работи.
msbrico - помощник
ivanovbg написа:
Универсално люлеещо приспособление+ други екстри е ... баба :-D Пък и да ти кажа, ако издържиш още месец и ... свикваш.

Възможно ли е тези колики да са от храната? Сменете млякото, нощем само вода... Количеството също може да му е много или малко. То за майките децата все не ядат, но... Такива работи.
Нашия юнак спи от 23ч до 6ч сутрин нощно нямаме, сменихме наколко млека и бяхме на Лактана Биом обаче от 2 дни я плюе и не я ще. Още няма 3 месеца, а е 7 килца и 64 см и си е голям мъж.Яде през 4 часа по 160 мл, всичко е ток, но през деня е проблема особено като не можем навън, заради времето. Навън в количката като сме си е супер, защото го друска и люшка :)
ivanovbg - майстор
Щом спи през нощта значи няма колики. През деня иска и игра. Мисля че повечко гимнастика ще му е от полза.

Тема "автоматично люлеене на бебешко легло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: