Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
shtork - напреднал
Здраве съфорумци, вчера се сдобих с една стара холна секция за без пари и понеже изглежда здрава и читава мисля да я ползвам докато завърша всички преустройства у нас /1-2 години/. Има забележки по покритието, но мисля да ги коригирам със самозалепващо фолио за мебели. По-големият проблем са липсващите стъклени вратички на едната част от секцията. Къде се изработват в София такива вратички по поръчка и ако някой може да ме ориентира за цена. Става дума за 2 вратички с размери 44х73 с нужните панти и дръжки. Прилагам и снимки, за да се види по ясно.
ИзображениеИзображение

П.С. Нямам претенции за стъклото - може да е най-обикновено прозрачно стъкло. Ако няма голяма разлика в цената бих сложил и орнаментно стъкло.
l_bonev - специалист
Виж в Булглас , имат и в София и в Перник офиси.
VLADO66 - майстор
Аз си правих такива вратички в Кристиян-Нейко щото трябваше да се пробиват,а и при тях си правих огледалата.Като гледам ще трябват и панти за стъкло.
shtork - напреднал
Да, и при мен ще трябва да се пробива за пантите и за дръжките. Идея за ориентировъчни цени? Струва ми се че за такава дребна работа малко хора ще се навият и ще искат да си избият надницата за няколко дена. :?
VLADO66 - майстор
Тия за които писах горе не взимат по-моему скъпо.Огледалата които правих при тях бяха 2 пъти по-евтини от аналогичните в магазините.Офиса и производството им се намира зад новия мол на бул.България при Била.
shtork - напреднал
Благодаря много за бързият отговор. Утре ще ги проверя.
Tzezar - специалист
Колега имам такива стъкла с абсолютно същите панти.Само не знам с какви размери са.Бих ти ги подарил, но до София не знам как ще стигнат здрави.
shtork - напреднал
Благодаря много, но транспорта наистина е проблем. Аз продължавам да търся алтернативен вариант, че на 2 мета ми обявиха такива цени...направо като за половин нова секция.
piron45 - майстор
Що не провериш в Мосю Бриколаж в Люлин. Там мисля че режеха стъклени вратички и витрини по размер.

Тема "Изработка на стъклени вратички за секция - къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: