• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
siliakk - помощник
Да,аз не съм уточнила най-важното-че апартамента е панелен:(
emergency_bg - специалист
и аз живея в почти същия апартамент, и смятам че няма много варианти, тъй като апартамента е панелен и не позволява чак такива преустройства.Схемата на ICC много ми хареса, но май на практика е неприложима, в крайна сметка с мнооооого къртене, кухнята от 9 кв.м. ще стане 11 и няма да стане по просторна, защото новите квадрати ще са нещо като коридор. а всичко ще е за сметка на банята, която почти ще изчезне.
siliakk - помощник
Благодаря на всички,че се отзоваха.Надявам се и Emerald да помогне с някоя идея.
От две години се опитваме да намерим някакво решение,но все нещо куца.
Мисля,че ми остава варианта да се прегради хола с прозрачни плъзгащи се врати и да се обособи мъничка спалня,а холчето ще е малко тъмничко.Не ми харесва този вариант,т.к.в бъдещата спалня всичко ще е изложено на показ,но с това разположение на апартамента,нямаме голям избор.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:57 am, променено общо 1 път.
ICC - специалист
emergency_bg написа:
и аз живея в почти същия апартамент, и смятам че няма много варианти, тъй като апартамента е панелен и не позволява чак такива преустройства.Схемата на ICC много ми хареса, но май на практика е неприложима, в крайна сметка с мнооооого къртене, кухнята от 9 кв.м. ще стане 11 и няма да стане по просторна, защото новите квадрати ще са нещо като коридор. а всичко ще е за сметка на банята, която почти ще изчезне.
Че не се постига кой знае какво си прав, ноооо такива са даденостите, всъщност новото холче заедно с кухненския бокс става 14 кв.м., но за сметка на това едното помещение получава двойни функции, а за банята :sad: избираш! Всичко е въпрос на това какъв компромис си готов да направиш! Само за едно ми се струва, че не си прав- за къртенето. Така като гледам банята е от тези крехките готови модули, които лесно се разбиват, един ден работа и два дни изхвърляне на боклука. Но ремонтът си е голямо изпитание, уви! :sad:
  • 1
  • 2

Тема "двустаен в тристаен-моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: