Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Здравейте!
Може ли някой да ми каже, дали се произвеждат вътрешни подпрозоречни первази за PVC дограма, които да са по-тънки от 2 см.?
:?
Лъчезар - специалист
аз сложих мраморни, доволно, пък и вечно
velsi - Почетен майстор
raial написа:
Здравейте!
Може ли някой да ми каже, дали се произвеждат вътрешни подпрозоречни первази за PVC дограма, които да са по-тънки от 2 см.?
:?
Да, има, но трудно се намират.
velmar - напреднал
извинявайте за глупавия въпрос... :? , но откъде мога да си поръчам первази и какви е добре да са ?
Spokoiniq - майстор
Гранит, в момента ми ги челосват, мрамор също става, но е по-порест и ако влезе нещо мазно, или кафе или вино си дотам-с автограф :)Кеф ти широко чело с подлепка, кеф ти -без, бъпрос на желание и някой лев.Но е ВЕЧНО!
Лъчезар - специалист
има спасение и то е шлайфането, обаче, ако нямаш подходящ инструмент е хамалогия(може би и с химикали, но понятие си нямам какъв)
Мрамора ми излезе два пъти по-евтино от пластмасата.
Гранита на каква цена е?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Лъчезар написа:
има спасение и то е шлайфането, обаче, ако нямаш подходящ инструмент е хамалогия(може би и с химикали, но понятие си нямам какъв)
Мрамора ми излезе два пъти по-евтино от пластмасата.
Гранита на каква цена е?
Мрамор се почиства с оксалова киселина, но имай предвид, че тя придава сатенена мекота, сиреч полировката изчезва.
Spokoiniq - майстор
150 на квадрат е гранита, до 190 стига(без екзотиките де), оттам нагоре срезове, обработки-оскъпяват МНОГО :-D
velmar - напреднал
Имам нужда от малко помощ... :? Поръчах си подпрозоречни первази от гранит.В момента ми ги правят.Ще ги слагам като вътрешни в апартамент- ново строителство.от фирмата са сложили дограма, но без первази, и аз ще слагам тези допълнително.Въпросът е- как и с какво се лепят? Дали ще е проблем това, че строителите са саложили на перваза изолация от стиропор?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Сам ли ще ги слагаш??

Тема "Подпрозоречни первази" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: