Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
velmar - напреднал
n_a написа:
Сам ли ще ги слагаш??
да
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
И с гипс можеш да ги лепиш. Изолацията не пречи.
pipbel - майстор
С гипс ????
Няма ли да паднат на нечия глава/крак ?
velmar - напреднал
Хм... :? вие ме хвърлите в дълбок размисъл...Аз си мислех че се лепят с някакъв вид циментови лепила или пък силикон.....
pavkatay - майстор
смятам че гипса не е удачен вариант защото не е устоичив при наличие на влага- по- добре лепило(циментово)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
velmar написа:
Хм... :? вие ме хвърлите в дълбок размисъл...Аз си мислех че се лепят с някакъв вид циментови лепила или пък силикон.....
С циментово лепило е супер. Писах ти, че ДАЖЕ и с гипс става.
kaltchevmg - специалист
Можеш да залепиш плочки/теракот под прозореца, като държиш да е тънко. Отстрани и отгоре можеш да залепиш предварително изрязани гипскартонени правоъгълници.
Nemski - специалист
със силикон според мен по цялата дължина. поне аз така ще направя. само че моите первази ще са от врачански камък
velmar - напреднал
[quote="velmar"]Имам нужда от малко помощ... :? Поръчах си подпрозоречни первази от гранит.В момента ми ги правят.Ще ги слагам като вътрешни в апартамент- ново строителство.от фирмата са сложили дограма, но без первази, и аз ще слагам тези допълнително.Въпросът е- как и с какво се лепят? Дали ще е проблем това, че строителите са саложили на перваза изолация от стиропор?[/quote]
Благодаря ви за мненията! А това с изолацията в случая да разбирам ли че няма значение за залепването? Също така- разбрах че се слагат някакви лайсни отпред и отстрани.някакви идеи какви са те?

Тема "Подпрозоречни первази" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: