Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Тези сифони тик-так удачни ли са?Ние си взехме такива(по-точно-донесоха ни ги)но се двоумим дали да ги слагаме или да купим други.Нещо не му вдъхват доверие на съпруга ми.Дайте мнение добри ли са или не са добри.
Ние сме с такъв "тик - так" от 2 години. Нямаме проблеми засега.
root666 - специалист
как се повдига капачката на такъв сифон ?
vladtod - специалист
root666 написа:
как се повдига капачката на такъв сифон ?
със палеца на десния крак
vidrata - специален-специалист
Моя в къщи обаче се прецака и сега всеки път като се къпе жената трябва да ходя да го отварям.
antena - помощник
Много харесвам т. нар. лентови сифони, но съм просто изумена от цената им! На нас ни трябва един с дължина около 70 см и, както се оказа, удоволствието струва около 400-500 лв. Е, много са ни!

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ОТКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ПОДОБЕН ЛЕНТОВ СИФОН НА ПО-ПОНОСИМА ЦЕНА?
eurogas - специалист
Има пласмасов вариант на лентов сифон, дължината се промена както и отворите се правят според мястото.
Купих го от Минера, струва 50 лева за около 70см., и върши същата работа, ако не ви притеснява разбира се пласмасовата решетка отгоре, при добро желание може да се измисли метален капак от нераждавейка.
Ако се монтира до стена става много удобно и проблема с наклона в малките бани се решава, целия под е наклонен към сифона.
vidrata - специален-специалист
eurogas написа:
проблема с наклона в малките бани се решава, целия под е наклонен към сифона.
Не разбрах какъв е проблема с наклона в малките бани??? :?
eurogas - специалист
Видва, майсторите мрънкат за наклона ако сифона е в центъра.
Я кажи как вървят цените за лепене на плочки, гледам че се занимаваш, предстои ми да правя една баня и искам да знам колко да предвидя за работа ?
solo5 - майстор
eurogas написа:
как вървят цените за лепене на плочки... предстои ми да правя една баня и искам да знам колко да предвидя за работа
според зависи от майстора
видрата ще ти излезе 2000лв само за майсторлък (ако не ти направи някоя промоция) :lol:
... но пък както се вижда от снимките е Майстор с главно М :roll:

Тема "Подови сифони за банята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: