• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
velsi - Почетен майстор
Абе какви са тия греди? Ти да не живееш на тавана? :-D Иначе е супер! Евала!
Emerald - модератор
Браво, gladiatormaximus! Стилна кухничка. Но ще бъде още по-добре ако смениш електроуредите, батерията, дръжките на вратичките и естествено, поставиш осветителни тела. :)

Бих почнала от дръжките- стил 70гг.

Гредите истински ли са? А тухлите? Как са обработени и как ги захваща за стените?
gladiatormaximus - специалист
Emerald, ти ме УБИ бе човек

Кухнята е съвсем новичка - кво да й сменям

Малкото хладилниче е чисто ново LG, батерията също е чисто нова 80 левова Vidim-ка.

Раховецът е за смяна вярно, но иначе всичко е ново - даже фладерът на вартичките е хоризонтален а не вертикален (абе последна мода)
направо ми разби надеждите за ОСКАР'2006 за миниатюрни кухни

Мерси все пак за мнението
Гредите са за декорация, тухлите са само облицовка
masteradmin - майстор
Според мене Emerald имаше предвид най вече осветителните тела. А и смеситела на мивката - хора са свикнали вече да са стоящи. Иначе наистина кухнята е добра за тази квадратура. При това с тези греди и каменна облицовка е доста битова и уникална. Моите поздравления.
Galski - специалист
А може би Емералд има предвид дръжките да СА в стил 70-те год.? Защото тези мязат на "модни"-те. И стоят малко чуждо на тази атмосфера, която аз бих определила като по-битова или кънтри, как да го кажа по-ясно не знам.
Просто с тези състарени декоративни греди, тухли, с цвета на теракотата, цвета и цялостното излъчване на кухничката (без алум. вратички де :-D ) - наистина един по-старовремски стил на дръжките и на батерията би бил убийствена и печеливша комбинация. Мда...така си мисля аз. :-D Кънтри стайл ;)
Иначе, гредите ме кефят, раклата също!
mersaj за мнението, ама ние решихме да е малко по-фюжън - т.е. мишмаш шкембе чорба.

Има и хартиени лампи, и телени конструкции, и бамбукови щори, и стари буркани за розово масло (на снимката) и с няколко думи е една голяма манджа от стилове - нови стари и т.н.

Кухнята е модерна. Преходът между нея и дневната е ретро. Дневната е пак модерна с лек уклон към азия - бамбукови щори, хартиени лампи, бежово-хартиени цветове, японска маса.

АБЕ накратко голям микс-маш
благодаря ви
когато майсторите слагат изоди ВиК отгоре, а искаш да се нанесеш щото е трябвало да го направиш април 2005 пък е юли 2006, хич и не ти се занимава с местене на ВиК, за да имаш чешма с изводи отдолу.

А тя иначе си е модерна - с голяма човка - просто тук не се вижда.

А лампата отгоре си мислим да е метал или стъкло - вие как мислите
Emerald - модератор
М-м...фюжъна си е фюжън, а смесването на стилове няма нищо общо с използване на неща които просто са изтъркани и демоде. Има красиви неща във всеки стил, други- не толкова и трети- съвсем "чиип". Сложи и най-модерните дръжки ако искаш, но тези пластмасови...ако не са от 70-те г., са абсолютен пример на грозно масово производство от 80-те години. Голям кич според мен. :ops:
Колкото до мивката...за всички стилове съвременните кухни са със стоящ кран започващ от самата мивка- не от стената. Това също е малко демоде. :ops:
Ти сам ли живееш? Това хладилниче само за напитки ли е и стига ли ти? :roll:

Кухнята е в неутрални цветове "тон в тон" без ярки цветни петна или декоративни елементи, затова вниманието към дребните неща би трябвало да е двойно. :roll:

Може да досадих с критика, но така аз виждам отстрани с критичен поглед. Нещата, които най-силно се набиват на око и които бих пипнала без да се замислям, още повече ако целта е ОСКАР 2006 за мини-кухни :-D .
Emerald - модератор
Не разбрах сега, гредите и тухлите истински ли са? Че са с декоративна цел е ясно. :lol:
дръжките не са пластмасови от 80те, а са алуминиеви със същия профил като вратичките - ама стига че ми писна за тва

Последно
Emerald - гредите да, тухлите не

Ако те интересува нещо повече пиши ми на лични
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "една 200 годишна ракла оживява" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: