• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
EDI - майстор
Привет.Аз от близо 3 години имам плъзгаща врата, която отделя банята от тоалетната и мокрото помещение.Няма проникване на влага или миризми.Много е добре - къпеш се, излизаш, затваряш вратата и забравяш.Разбира се, трябва да има прозорец или вентилатор, за вентилация на помещението.
laary - специалист
EDI написа:
Привет.Аз от близо 3 години имам плъзгаща врата, която отделя банята от тоалетната и мокрото помещение.Няма проникване на влага или миризми.Много е добре - къпеш се, излизаш, затваряш вратата и забравяш.Разбира се, трябва да има прозорец или вентилатор, за вентилация на помещението.
Влез на този сайт :x 212.95.178.91 :x и си проектирай както искаш.Отгоре има и триизмерно изображение.
EDI - майстор
Абе, ЛААРИ, къде виждаш да съм писал някъде, че искам нещо да поектирам.Аз отдавна си имам баня и си я проектирах с молив и хартия. :-D
Margo - напреднал
Много мерси на всички отзовали се! Май реших да не слагам душ кабина,че ще стане много тясно и в нея и извън нея :) Ще направя душово пространство с прагче от плочки.Тук в галерията видях закръглено,но предполагам че е много трудно за изпълнение,така че ще е скосен единия ъгъл-надявам се че ме разбирате.И с перде ще се отделя.За такава малка баня мисля че е добро решение.Приятен уикенд на всички!
  • 1
  • 2

Тема "Баня - проектиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: