• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
ijs - специалист
Малко критика от мен! Защо сте отказали от Електро и минавате на ТЕЦ!? Нали знаете при ТЕЦ-а е по-скъпо! Например: за подгряването на ЕДИН КУБИК вода с тока излиза 4-5 лева, а от ТЕЦ-а - 10-12 лева! Същото е при отопление за ЕДНА СТАЯ (20 кв.м.) с климатика - около 50 лв. месечно, а с ТЕЦ - около 100 лв. :finga:
valat111 - специалист
ijs написа:
Малко критика от мен! Защо сте отказали от Електро и минавате на ТЕЦ!? Нали знаете при ТЕЦ-а е по-скъпо! Например: за подгряването на ЕДИН КУБИК вода с тока излиза 4-5 лева, а от ТЕЦ-а - 10-12 лева! Същото е при отопление за ЕДНА СТАЯ (20 кв.м.) с климатика - около 50 лв. месечно, а с ТЕЦ - около 100 лв. :finga:
Тия сметки ми се видят твърде неопределени и неточни, условията за това сравнение са десетки
simbion - специалист
Мен пък ме кефи малкото закъснение от 2 години :-D Но и малко ме плаши... Това ремонтите май са си баята работа :? А и скъпи :cry:
Все пак по темата : Не мога даже да разбера дали с чашката или със закачалките си ги скрил изводите на тръбите :lol: Добре ти се е получило :mrgreen:
Поздрави =D>

Chon написа:
Извинявам се за късния отговор но все пак по добре късно отколкото никога. В крайна сметка се получи следното:кабела не е подключен към таблото,и съм го поставил над рафта.
rockwall - майстор
все пак сме помогнали .......май, май
И при мен беше така и сложих шкафче. Иначе съм виждал разни чисто декоративни варианти от рода на изкуствени цветя и т.н., но на мен не ми харесват особено.
pavkatay - майстор
ijs написа:
Боже,колко мъка има по тоя свят :|
root666 - специалист
А ъгловото шкафче откъде го взе и за какви пари?
simbion - специалист
root666 написа:
А ъгловото шкафче откъде го взе и за какви пари?
Имаше ги в практикер с различни цветове на вратичките миналата година... Ако не се лъжа беше нещо около 20 лв. :roll:
oho-boho - напреднал
закачалки сапунерки огледала - всичко става
  • 1
  • 2

Тема "как да скрия тези дупки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: