Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
silllveto - Майсторица
Нямаш кой знае какъв избор, тъй като имаш 2 стени с прозорци и една с врата. Остава ти само 1 свободна... :wink:
rockwall - майстор
мисля за гардероб под леглото или над него или тънко до него, но в никакъв случай няма да е ъглов, а и не съм виждал още хубав ъглов гардероб, който наистина да спестява място, в,есто да изяжда повече

всички, които съм виждал, са ужасни

под прозорците ни има достатъчно място за скрин висок 77 см, което може да спести гардеробните неволи
rockwall - майстор
:?

Прикачен файл

@e.jpg
@e.jpg (55.77 KиБ) Видяна 11314 пъти

Прикачен файл

@u4wudbpsu2j2gtwe_jpeg_556x435_q85.jpg
@u4wudbpsu2j2gtwe_jpeg_556x435_q85.jpg (58.2 KиБ) Видяна 11314 пъти

Прикачен файл

@@@ 2635_big.jpg
@@@ 2635_big.jpg (180.55 KиБ) Видяна 11314 пъти
rockwall - майстор
:? попаднах на един ъглов

Прикачен файл

@e.jpg
@e.jpg (55.77 KиБ) Видяна 11316 пъти

Прикачен файл

@u4wudbpsu2j2gtwe_jpeg_556x435_q85.jpg
@u4wudbpsu2j2gtwe_jpeg_556x435_q85.jpg (58.2 KиБ) Видяна 11316 пъти

Прикачен файл

@@@ 2635_big.jpg
@@@ 2635_big.jpg (180.55 KиБ) Видяна 11316 пъти
mladkal - майстор
Колега, rockwall
С цялото ми уважение позволи да споделя, че "гардероб" под леглото не е най-удачен във вида, в който си го дал.(особенно на @@@ 2635_big.jpg) Така както е изобразен на част от проектните"снимки" става твърде високо за зрял човек, а за един шестокласник си е направо упражнение да се качи, за да си легне.
Преди да вземеш решение помисли върху височината на бюрото (юнака ти ще продължава да расте) и височината на леглото+тази на матрака. Има разни стандарти и е добре да се спазват.
Желая успехи и даноне съм те засегнал.
ribnikolaevi - майстор
На някоя от останалите свободни стени може да сложиш шведска стена, да си прави упражнения като реши.
rockwall - майстор
mladkal " особенно на @@@ 2635_big.jpg" ...
това не е мой проект, а е от сайт на мебелна фирма, така че стандартите са си тяхна грижа. Като цяло на 3D-то му има нещо с пропорциите (ако се гледа столчето и бюрото), но иначе , ако се еметне че едно чекмедже е високо 25 см, то две ще са 50, с краката на леглото да стане 60см - при стандартна височина на стол 45 см, не мисля, че някой би имал проблем с качването (освен ако няма проблем с ръста)

ribnikolaevi имаме шведска стена във фитнеса, няма нужда :wink: да слагаме във всяка стая - в тази мислим за тичаща пътечка и гладиатор
rockwall - майстор
времето сериозно напредна, така че ако някой случайно вече е минал по пътя може да помогне с акъл

засега единственото реално нещо, което горе долу ни допадна бяха едни псевдо антични серии с метални ъгълчета, които изглеждат като старинни пиратски мебели

знам, че ЪПвам стара тема, но все още сме на етап ТЪРСЕНЕ, а IKEA ще отвори чак след година и кусур :?

така че дори реклами от фирми изпълнители или вносители (на ЛС) не биха ни били излишни
rockwall - майстор
гледал съм го отдавна, но все пак благодаря

питането ми беше към някой, който е минал през процедурата и не съжалява

Тема "ЮНОШЕСКА СТАЯ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: