• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
mladkal - майстор
Поликарбонатин плоскости комшията си реши аналогичен на твоя проблем. 7 години до тук, преди два дни пихме и си говорихме не е е мръднало. Каза ти колегата по-горе, че ако всичко го пробиеш точно и правилно няма да има нужда от катерене. Поликарбоната е готино, че не ти заушва терасата,т.е. пропуска светлината. Ребрата, на които ще ляга ПК трябва да са не не повече от около 60см, за да не ти провисва при снегонатруване.
Там, където продават поликарбонати предлагат иразлични решения за завършващи или снаждащи лайсни. Утре се надявам да ми остане време, за да снимам и покажа.

справка (произволна от чичо Гугъл) за своиствата на поликарбоната: http://www.polycarbbg.com/products.html

При изработка на този навес бих подходил като си изработя планки на които болтовете да са фиксирани, всичко да е залепено, силиконирано и да не ми убягват....После само завинтвам от долната страна, както каза колегата.
Ако мога с нещо да съм полезен mladkal@abv.bg-Младен.
rockwall - майстор
можеш да монтираш поликарбоната на хоризонталната плоскост и чак след това да я качиш на колоните и да я хванеш към вертикалните с болтове

ако вертикалите ти са кутии или тръби, на хоризонталната рамка заваряваш предварително планки които да влизат във вертикалните и после само ги застопоряваш с болтове, когато я спуснеш с монтиран на нея ПК
  • 1
  • 2

Тема "Разширяване на козирка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: