Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
velsi - Почетен майстор
Класно, ама друг път. Пълен боклук! Само дето си дадох парите. Класни са им големите машини. Другото е шир-потреба, направена колкото да изкара гаранцията.
Армагедон - специалист
За мен е класна.... на цената от 100 лв си струва. Ползвам я както казах ( писах ) за лични нужди, единствения недостатък е твърдия привод към пистолета..... труден за навиване. Мод. ти за тези кинти каква алтернатива предлагаш ?!
dido uzunov - специалист
Незнам каква потреба е ама колко коли изми и колко килими изпра не е истина,а за твърдия маркуч си прав колега-аз затова водоструйката я държа винаги сглобена само окачвам на една кука пистолета да не се прегъва.
velsi - Почетен майстор
Армагедон написа:
За мен е класна.... на цената от 100 лв си струва. Ползвам я както казах ( писах ) за лични нужди, единствения недостатък е твърдия привод към пистолета..... труден за навиване. Мод. ти за тези кинти каква алтернатива предлагаш ?!
Аз нищо не предлагам. Купих я воден от доброто име на марката. И в един хубав ден просто протече. Гаранцията свършила. За разлика от тебе обаче аз я ползвам веднъж на 3 месеца. Отворих и гледам всичко освен мотора от пластмаса. И на едно място се сцепила и тече. Гадна пластмаса, която не се лепи нито с лепило, нито с разтапяне. И сега така си седи, работи, но тече.
Армагедон - специалист
Наистина жалко..... на твое място и аз не бих се изказал положително за марката. :?
bayan - специалист
velsi написа:
Армагедон написа:
Аз нищо не предлагам. Купих я воден от доброто име на марката. И в един хубав ден просто протече. Гаранцията свършила. За разлика от тебе обаче аз я ползвам веднъж на 3 месеца. Отворих и гледам всичко освен мотора от пластмаса. И на едно място се сцепила и тече. Гадна пластмаса, която не се лепи нито с лепило, нито с разтапяне. И сега така си седи, работи, но тече.

От метро ли я взе??? За тях съм чувал лоши работи.
при вносителите не са същите машините, имат 7 или 8 завода и стандарта им не е еднакъв
velsi - Почетен майстор
От Практикер. Но какво общо имат те. На машината си пише made in Germany.
bayan - специалист
velsi написа:
От Практикер. Но какво общо имат те. На машината си пише made in Germany.

http://www.karcherbg.com/

преди доста години съм работил при тях
машините идваха от австрия и турция и на двете пише made in Germany И НЕ СА СМЕНЯНИ ЕТИКЕТИТЕ на тва съм очевидец нои качеството не е еднакво

име име ма и те хляб ядът
Армагедон - специалист
На фирмата имам профи екстрактор и полупрофи прахусмукачка от 4 години . За сега се справят. ( Не съм им дистрибутор, просто споделям ) :idea:
bayan - специалист
е и аз смятам че са най доброто просто не разбирам защо има разлика в един артикул от различни заводи

Тема "въпрос за водоструйка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: