Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
ieiei - специалист
Явно не помните времето ,когато половината АГУ се зареждаха така(без инциденти).
kiss9402 - специалист
ieiei написа:
Явно не помните времето ,когато половината АГУ се зареждаха така(без инциденти).
Аз не бих рискувал за 1 или било то 2 лева да се почуствам като талибански - терорист :mrgreen:
miroton - майстор
И аз имам такова котлонче,преди седеше целогодишно в багажника на колата,но трипъти от топлината изкачаше газовата бутилка от него.А тези турските бутилки внимаваите,че от топлината се надуват и се деформира ламарината,гръдските са по добри и по евтини.
ttt - специалист
Хубавото на скъпите котлони е че бутилката е на винт и може да си го разглобиш и да си го сложиш в джоба. Имах такова и си зареждах сам бутилката до момента в който ми се запуши кранчето. Няма риск при зареждането стига преходника да е направен кадърно. Сега съм със сините от Бонжур с бутилки за еднократна употреба и съм доволен.
С тези подобни на снимката трябва да се внимава да не прегряват т.к. пластмасата се топи, бутилката се размества, потича газ и гърми !!! Виждал съм такива гръмнали!

Колега сподели къде е тоя магазин за бутилките (може и на лични), че аз и от Гърция съм купувал ама най евтиното беше 60 цента.
bulhomes2 - майстор
Преди казармата работех в един завод и там си зареждахме запалките с пропан-бутан от голяма бутилка...
kiss9402 - специалист
Я раздухай повече по темата :lol:

Поздрави !
bulhomes2 - майстор
Нямам конкретни спомени, че беше преди петнайстина години. Помня, че имаше някакъв "усталък" - един обръщаше бутилката и цвъкаше. Повечето излизаше в атмосферата, ама и в запалките оставаше. Тогава (края на 96-та и началото на 97-ма) нямаше пари и всичко безплатно беше добре дошло.
kiss9402 - специалист
То може да се измисли не6то като накрайник за газовото котлонче като се разварти месинговата дюза и да се сложи накрайника. Не че са скъпи запалките и газта но все пак сме форум Направи си САМ :rollsmilie2:

Поздрави !
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
(края на 96-та и началото на 97-ма).
Точно през тия години един приятел започна да пълни флакони за зареждане на запалки от голяма бутилка и ги продаваше/гладни години/.....и един следобяд изгоря в апартамента заедно с покъщнина и те така.......
bulhomes2 - майстор
То затуй го правехме в завода - не в къщи.

Тема "Туристическо газово котлонче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: