• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Emerald - модератор
Искаш от гарсониера да направиш тристаен? Хм...добре е да се иска, но външните стени няма да се премесят.

Нямаш достатъчно прозорци за това което искаш. С какво ще направиш компромис?
denisddd - помощник
може би за сметка на терасите , a imeil - denisdenhev@gmail.com
ICC - специалист
Velsi, как да не чакам, то и да искам не мога да не чакам. Като кликна върху "Add Attachment" естествено за секунди всичко изчезва и се появяват празни прозорци под мнението ми, все едно нищо не съм предприемала, колкото и да повтарям упражнението, нищо не става. :shock:
denisddd, не може да се направи нищо за сметка на терасите, защото доколкото виждам, към тях имаш скосявания, т.е. едно разширение на помещението е възможно само ако промениш покривната конструкция, което нали се сещаш си е почти от сферата на фантастиката. Аз ти предлагам едно решение( дето не мога да го кача във форума, но на теб ще ти го пратя, дано да стане!!), за което минимализъм е меко казано, но за съжаление ти разполагаш само с 23-24 кв.м. чиста жилищна площ. В това решение, всяко от децата има собствена стая с прозорец(едното и с излаз на тераса), кът за работа, гардероб и легло. Родителите имат стая с кът за готвене, две легла под ъгъл, маса за хранене и гардероб в антрето, има място и за шкаф за обувки. Ако искате може да сложите на мястото на леглата разтегателен диван или два дивана под ъгъл, на които се вдигат от страни части от матрака , които стават като странични облегалки, иначе са с размерите на нормално легло, когато са разпънати, но изглеждат много добре, заемат малко място и лесно се разтварят. Продават се в нас и струват около 600лв. Имам в къщи такива. Но за размерите на помещенията по-добре да не коментираме, ама това е даденост, няма варианти. Успех! :)
ICC - специалист
О, чудо на чудесата :roll: ! Някак си го качих този файл в галерията в раздел-строителство, появи се надпис , че е качен успешно и ще стане видим след одобрение от администратора!
denisddd - помощник
ето предложението от ICC

Прикачен файл

Drawing5555.jpg
Drawing5555.jpg (24.54 KиБ) Видяна 6298 пъти
denisddd - помощник
ICC благодаря ти много за предложения вариант.Доста бях мислил по въпроса, но за точно такъв вариант не се бях сетил. :yes:
  • 1
  • 2

Тема "преустройство на нов апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: